Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie powinno być tak że jeżeli w aucie uaktywnia się alarm aplikacja w smartfonie aktywuje jakiś alert ? Ostatnio nie domknąlem klapy i alarm wył około trzy godziny a kluczyk ani smartfon nie dał żadnej informacji. Słabo BMW.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Czy nie powinno być tak że jeżeli w aucie uaktywnia się alarm aplikacja w smartfonie aktywuje jakiś alert ? Ostatnio nie domknąlem klapy i alarm wył około trzy godziny a kluczyk ani smartfon nie dał żadnej informacji. Słabo BMW.

Ja ostatnio zostawiłem zgrzewkę Harnasia na fotelu pasażera. Mój smartfon oszalał ze strachu, a po 30 min. do garażu wjechała brygada anty-terrorystyczna w kominiarkach, zdetonowali moje piwo i wystraszyli kota. Świat się kończy, jak żyć ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dobre pytanie... A czy po tym jak wsiadłeś do auta, był jakiś komunikat w iDrive, że system alarmowy został uruchomiony?

Radość Zjazdu. Zapraszamy na grupę na FB https://www.facebook.com/groups/497560384386723/?ref=share
Opublikowano
U siebie sprawdziłem i niestety, nic nie ma. W Audi w momencie załączenia alarmu przychodzi alarm na telefon z powiadomieniem. Można wyłączyć alarm, można odblokować albo po prostu iść do auta.
Opublikowano
U siebie sprawdziłem i niestety, nic nie ma. W Audi w momencie załączenia alarmu przychodzi alarm na telefon z powiadomieniem. Można wyłączyć alarm, można odblokować albo po prostu iść do auta.

Kurde, swego czasu nawet w Mondeo służbowym była opjca, że wsiadam do auta, komunikat że system alarmowy uruchomiony wraz z godziną - wychodzę, patrze a tam na zderzaku auto zarysowane. Od razu mniej problemów przy ubezpieczeniu!

Radość Zjazdu. Zapraszamy na grupę na FB https://www.facebook.com/groups/497560384386723/?ref=share