Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie pytanie, miałem m57 przez dekadę z tradycyjną odma z filterkiem, wymieniłem ja co dwie wymiany oleju, nie mogłem narzekać, pracowała jak się należy, oleju na turbo nie podawala- sucho w dolocie. Od roku mam e65 m57n2 z odma bez filterka Noi coś źle separuje bo podaje mi olej na cały układ dolotowy. Teraz pytanie czy do tej odmy z m57n2 probowal ktos dolozyc ten filterek włókienny celem upgrade? Nie chce deuciarstwa i dokladania kolejnej odmy przed turbina, no chyba że to będzie konieczne, ale pytanie jest czy nie można z tradycyjnej odmy pierwszego wzorcowego m57 dołożyć ten filterka odmy do m57n2, który jednak lepiej separuje olej niż odma po upgrade... jakieś rady?
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawdziłem, jak ktoś chce można dołożyć, obudowa odmy pasuje normalnie.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A nie wiesz gdzie taki filterek kupic, albo jak on wyglada? Niebawem bede chcial odme wyczyscic w M57N2, podejrzewam, ze jest bezfiltrowa. Domyslam sie, ze wymieniac nie ma sensu i wystarczy ja umyc?

[2008 325d LCI E90]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam ma problem z manetką zmiany biegów w 750i 2006. Jak tylko przełącze na D lub R pojawiają się błędy, cz ktoś może ma jakieś pomysły??
  • 1 rok później...
Opublikowano

A nie wiesz gdzie taki filterek kupic, albo jak on wyglada? Niebawem bede chcial odme wyczyscic w M57N2, podejrzewam, ze jest bezfiltrowa. Domyslam sie, ze wymieniac nie ma sensu i wystarczy ja umyc?

Weź na realoem numer czesci z M57 3.0d. Pasuje normalnie do m57n2. Nie wiem czemu ja wycofali w nowszej wersji, ja dokładam ten filtr.