Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie przepraszam ze sie wpierniczam w temat ale potrzebuje pomocy.

Zaintresowalem sie takim autem i zastanawiam sie czy warto.

Przydal by sie ktos na miejscu kto sie zna i by je obejzal i powiedzial czy oplaca sie jechac ponad 300 km.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1503376

Wlasciciel twierdzi ze bezwypadkowa, ze tylko miala mala stluczke, ale niepokoji mnie brak oslony wentylatora i polamany plastik przy podszybiu.

Wlasciciel tez nie robil rozrzadu i boje sie ze przy tym przebiegu moze juz sie domagac wymiany - a w isie wiadomo jakie koszta :(

acha zeby nie robic alaganu prosilbym ludzi dobrej woli o wiadomosc na pw, lub wyodrebnienie posta do osobnego tematu jezeli zajdzie taka potrzeba

DZIEKI

Opublikowano

Postaram sie byc ale nie obiecuje bo 11.09 mam samolot i spadam na urlop.

Anyway popoludnie powinnienem miec wolne wiec mysle ze wpadne ;).

Opublikowano
Cześć Robert,

sprzęgiełko mam zrobione więc pewnie wpadnę na spocik ;)

Cześć.

Musiałeś wymieniać sprzęgło czy zepsuło się coś innego?

aaaa jak masz ochotę to wpadnij w tą niedzielę (03.09.2006) na zawody na tor. Zapisy od 10 do 11.

zapomniałem napisać: jak masz ochotę wystartować to zapodaj więcej niż zwykle powietrza do opon :D

Opublikowano

Heh tylko sprzęgiełko,

ale tarcza to się rozsypała dosłownie ;)

Pomału trzeba się za kołem zamachowym rozglądać :( narazie pomału ale zawsze......

Opublikowano

Weże zbyt twarde,

u góry płyn gorący jak diabli na dole chłodny. Wskaźnik szaleje po paru minutach pracy jak silnik się nagrzeje. Łudzę się uszczelką ale nie wygląda to dobrze. Nie miałem skoków temperatury więc dziwne jest że pękła. Płyn był a temperatura zawsze równo w pionie... :( noi zdemotywowałem się. Z fordami miałem rózne przygody ale nigdy nic tak powaznego :(

Gdzie mogę poszukać używanej głowicy, czy spawanie coś da ?

Opublikowano

I jak się spocik udał ??

U mnie dopiero głowica się w poniedziałek składa.... Skończyło się w 99% procentach uszczelką przy okazji rozbierania i sprawdzanie szczelności poszły zawory do przeszlifowania i prowadnice do wymiany.... Mam nadzieję że odpali...... :P