Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, muszę wymienić kolektor ssący w samochodzie e46 320d 150 km 2002 rok VIN: CH32525 bo klapka zawirowań zrobiła dziurę.

Znalazłem ogłoszenie na OLX i sprzedający ma podobno jakiś nowszy kolektor oryginalny bez klapek i teraz jest pytanie czy ogóle są nowsze oryginalnie bez klapek i czy będzie pasował do wyżej wymienionego samochodu. a jak nie to kupie zaślepki i taki kolektor jak był wcześniej założony

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprzedający powie wszystko żeby opylić przedmiot :roll: Spytaj z jakiego auta jest ten kolektor to sobie sprawdzisz na realoem czy pasuje do twojego. Zdaje mi się, że 318d w e46 nie miał fabrycznie klapek ale jest mniejszy niż w 320d.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdaje mi się, że 318d w e46 nie miał fabrycznie klapek ale jest mniejszy niż w 320d.

:nienie: jest taki sam tylko bez klapek.

Smily w Twoim przypadku to bardzo dobra opcja.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Sprzedający powie wszystko żeby opylić przedmiot :roll: Spytaj z jakiego auta jest ten kolektor to sobie sprawdzisz na realoem czy pasuje do twojego. Zdaje mi się, że 318d w e46 nie miał fabrycznie klapek ale jest mniejszy niż w 320d.

Powiedział że z e90 2.0d cena 150zl