Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niedawno kupilem 316 compact i mam problem bop ma lpg na bezynce super zadnych problemów ale jak jade na lpg zaczynaja falowac obroty na jalowym biegu od 1000 do 100 jest to dziwne bo niezawsze tak sie dzieje raz jest ok jak jade spokojnie ale jak juz sobie depne to sie zaczyna dziac moja instalka to podobno brc ja zacholere niewiem jaka to jest to moj piewrwszy samochod z lpg i niewiem co sie dzieje??????!!!!!!!!
Opublikowano

Po pierwsze plus za to ze umiesciles swoje pytanie w odpowiednim miejscu-zaczyna sie robic niezła kasza z tymi opisami itp. Niedlugo juz niczego nie bedzie mozna znalesc-tym bardziej ze ktos kto wie jak cos zrobic -naprawic nagada sie w kawalkach na jkakims tremacie zamiast umiescic to w ZROB TO SAM-zeby wejsc i jasno przeczytac co i jak naprawic-ulepszyc-zredebnerowac.

Specjalnie dla takich jak ty i ze wzgledu na moje wczesniejesze doswaidzczenia i litosciwe prosby o pomoc zrobilem w ZROB TO SAM ABC instalci gazowych