Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakiś czas temu pojawiła się opcja w konfiguratorze: apple carplay, niby była wcześniej, ale teraz ma działać również w PL. Czy ktoś z Was ma już coś takiego lub wie czy działa? Sprzedawcy odpowiadają różnie, albo "nie wiem" albo "raz działa raz nie".
Opublikowano
Za około dwa tygodnie odbiorę auto z Car play coś wtedy napisze. Podobno a nowych x3 CP działa bezprzewodowo.
Opublikowano
Widziałem na YT, że działa bezprzewodowo, gość coś mówił, że to pierwsze takie auto. Dla mnie mniej ważne czy z kablem czy bez - ważne by działało.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Widziałem to w salonie, sprzedawca nie wyjął nawet iPhona z kieszeni. Świetna rzecz, że nie trzeba tego robić po kablu, bo te applowskie cable to średnio co 3 miesiące do wymiany przez wredną końcówkę :mad2:
Radość Zjazdu. Zapraszamy na grupę na FB https://www.facebook.com/groups/497560384386723/?ref=share
Opublikowano
Jeszcze parę miesięcy i będzie za 100 PLN :), moim skromnym zdaniem już za 50 USD się opłaca. Google Maps na całym ekranie daje znacząco lepszy komfort przy nawigowaniu.

Tak ale szkoda że nie integruje się head up display :) jak w grupie mercedesa...

Opublikowano

Ja tam wole tom tom z live trafic ale na dzień dzisiejszy nie ma wsparcia dla Apple car :)wiec w schowku mam zawsze osobne urządzenie :). Ale powiem Wam ze mapy BMW mnie pozytywnie zaskoczyły w drodze do Wiednia nawigacja zaproponowała kilka przemyślanych dróg alternatywnych i nie stałem w korkach wiec wielki szacun.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy z kierownicy można zmieniać utwory w Spotify lub Apple Music podłączonego przez sam BT lub CarPlay?

W 535d 2014 zmieniałem utwory w Spotify (przy podłączonym Apple CarPlay) z przycisków na kierownicy.

Radość Zjazdu. Zapraszamy na grupę na FB https://www.facebook.com/groups/497560384386723/?ref=share
Opublikowano
Ja przy BT Spotify zmieniam góra dół przez prawe kółko (hud) :)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktos sie orientuje jaka jest waznosc pakietu Apple CarPlay Preparation (S6CPA) ?

Taka opcje wzialem przy konfigurowaniu auta i z tego co sie orientuje oplata powinna byc jednorazowa, natomiast drive connect pokazuje waznosc 3 lata.

Czy ktos sie juz spotkal z podobnym problemem ?