Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką kamerkę posiadacie??

macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić lub odradzić??

Czym się kierować podczas wyboru takiego urządzenia??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam navitel R600, bardzo mała.

Dużo jej na filmach typu stop cham, polskie drogi....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam navitel R600, bardzo mała.

Dużo jej na filmach typu stop cham, polskie drogi....

Dzięki za podany model. Porównam go z polecaną w pracy Mikavi PQ1. Kumpel ma i sobie mocno chwali szczególnie tryb parkingowy i szeroki kąt nagrywania.

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja korzystam z 70mai i sobie chwalę. Jakość obrazu hd w dzien i w nocy rewelacja. Nie ma ekranu co wg mnie jest akurat plusem. Zaletą też jest atrakcyjna cena. Łączność z kamerą przez telefon i wifi i można sobie zgrać dany fragment na komórkę.
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja korzystam z 70mai i sobie chwalę. Jakość obrazu hd w dzien i w nocy rewelacja. Nie ma ekranu co wg mnie jest akurat plusem. Zaletą też jest atrakcyjna cena. Łączność z kamerą przez telefon i wifi i można sobie zgrać dany fragment na komórkę.

A ile już masz tą kamerkę? Zależy mi na czymś porządnym i o dobrej jakości nagrywaniu w nocy. Ta wygląda na fajną ale czy wystarczająco przetestowana?

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak podłączacie swoje wideorejestratory? Tradycyjnie kablem do zapalniczki czy może wpinacie się gdzieś do instalacji? A może ktoś w panel bezpieczników próbował?
Opublikowano

Korzystam z dwóch zestawów:

1. ALPINE DVR-F800PRO + ALPINE RVC-R800

2. THINKWARE Q800PRO + ALPINE RVC-R800

Oba zestawy wpięte w panel bezpieczników (Masa, stały plus i plus po stacyjce).

W przypadku tych zestawów nie sensu inne wpięcie bo utracimy możliwość sensownej rejestracji zdarzeń podczas postoju.

Na na szczęście nigdy nie musiałem wykorzystywać nagrań z tych kamerek.