Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

szukam osoby ktora potrafilaby naprawic (oczywiscie nie za darmo )wzmacniacz samochodowy - kenwood kac-ps200t - wzmacniaczw pewnym zakresie czulosci wejscie szumi - wiec to nie jakas powazna usterka - koncowki sa sprawne ....

najlepiej z krakowa lub okolic....

Opublikowano
Masz na mysli szumy przy wyzszej glosnosci czy przy regulacji czulosci na potencjometrze? jesli to regulatorek to wymien. O sprawnosci radyjka i masy gniazd cinch jestes calkowicie przekonany? Pytam bo moze to jakies zaklocenie a nie usterka?

Xdrive

Koder

Opublikowano

jestem pewien sprawnosci radia i wszystkich polaczen - bo mam inny wzmacniacz ktory dziala poprawnie

calkiem mozliwe ze to potencjometr - ale psikalem go 'kontaktem w sprayu' i nic to nie pomogło ...

wyglada to tak - wszystko jest podpiete - ustawiam czulosc wejscia na 5v - sa jakies szumu , czasem trzaski , przekrecam i w okolicy 2v wszystko cichnie i gra idealnie :?

Opublikowano
ja znam kolesia ktory zajmuje sie wzmakami. Tylko ze jak mi sie raz zepsul wzmak to koszt napray tyle wynisol ze nie oplacalo sie. Wyszlo ze zepsuty byl warty 140zl, naprawa 110zl a moglbym go sprzedac jako sprany za 250zl. czyli wyszlo by na 0. Wiec jesli wzmak jest duzo warty a naprawa bedzie niewielka to moglbym ci go polecic u tego kolesia.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl