Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. nie pisz pogrubiona czcionka to to sluzydo wyrozniania czegos w tekscie a nie pisania calych postow!

2. webasto to jest ogrzewanie postojowe wiec co do tego ma brak orginalnego kluczyka-pilota BMW? :|

3. byc moze masz uszkodzone/nie podlaczone webasto dlatego moze nie dzialac

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wydaje mi sie, ze moze masz jedynie webasto dogrzewajace silnik, ja chyba tak mam - tez nie mam pilota do uruchamiania webasto (ogrzewania postojeowego), na komputerze nie pokazuje mi sie zadna opcja wlaczenia ogrzewania a pod maska znak websto jest

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano (edytowane)
1. nie pisz pogrubiona czcionka to to sluzydo wyrozniania czegos w tekscie a nie pisania calych postow!

2. webasto to jest ogrzewanie postojowe wiec co do tego ma brak orginalnego kluczyka-pilota BMW? :|

3. byc moze masz uszkodzone/nie podlaczone webasto dlatego moze nie dzialac

Witam!

Kolego jak nie wiesz to nie pisz ,bo w e39 jest specjalny pilot do uruchamiania webasto!W każdym bądz razie powinien byc!

Edytowane przez piotriviola
Opublikowano
proszę o pomoc w temacie webasto jak to się uruchamia nie mając pilota

oryginalnego pilota bmw-39

Witam!

Napisz czy masz navi jesli tak tam w ustawieniach możesz zaprogramować opcję ogrzewania postojowego w wersji z dużym komputerem takze!

Ewentualnie musisz kogoś znależć najlepiej jakiegoś kolegę z forum co ma webasto i może razem wspólnymi siłami uruchomicie webasto!

Pozdro!

ps.

druga opcja to post Bono!