Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry , chciałem się dowiedzieć czy jest ktoś w stanie mi pomóc

Mam x5 e70 z USA 2012 rok , gdzie nie ma żadnych wzmacniaczy w bagażniku , potrzebuję osobę która doradzi co trzeba kupić i uruchomi nagłośnienie w tym aucie . Wiązki są ktoś po prostu ukradł całą zawartość bagażnika

VIN : 5UXZW0C58C0B90200

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potrzebujesz wzmacniacz Top HiFi z fabryki auto wyszło z nagłośnieniem $677 (System HiFi Professional DSP ) Logic7

Numery wzmacniaczy pasujących

https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/9204842-wzmacniacz-systemu-top-hifi

Wtyczki są ? czy zostały obcięte ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Potrzebujesz wzmacniacz Top HiFi z fabryki auto wyszło z nagłośnieniem $677 (System HiFi Professional DSP ) Logic7

Numery wzmacniaczy pasujących

https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/9204842-wzmacniacz-systemu-top-hifi

Wtyczki są ? czy zostały obcięte ?

Wtyczki wszystkie są , nawet jakiś światłowód

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Potrzebuje takie coś ?

https://allegro.pl/oferta/bmw-f01-f07-x5-e70-wzmacniacz-top-hifi-9205185-7632638754

Mam tam też więcej wtyczek to chyba jeszcze czegoś brakuje :oops:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak ten wzmacniacz będzie pasował , do niego idzie durza wtyczka w której jest zasilanie i wszystkie głośniki plus mała wtyczka z światłowodem .

Reszta wtyczek będzie COMBOXa tak wychodzi z vinu .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Sorry a dasz radę podpowiedzieć mi co to jest combox i jaki kupić

Niestety nie ogarniam takich rzeczy , ale mogę pomóc w sprawach silnika :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
S6VCA Combox
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sorry a dasz radę podpowiedzieć mi co to jest combox i jaki kupić

Niestety nie ogarniam takich rzeczy , ale mogę pomóc w sprawach silnika :D

W skrócie Combox - moduł multimedialny , bluotooth telefon muzyka , USB , ewentualnie bmw internet , appsy itd ( tematów sporo o tym)

COMBOX TELEMATIK Jeśli masz przycisk SOS i chcesz go mieć aktywnego .

COMBOX MEDIA wszystko inne oprócz SOS .