Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podobnie jest teraz ale tym osobom o których wspomniałem kasę wyrównano :)
Opublikowano
Podejrzewałem że taka moze być hipoteza i np. zainteresować sie kabrioletem, ale będąc blisko pięćdziesiątki wyglądałbym jak gość z kryzysem wieku średniego...chyba.

Jako czterdziestoparoletni użytkownik Mazdy MX5 powiem...w d...mam co ludzie myślą. Tobie ma auto sprawiać przyjemność.

Opublikowano

Niestety na ten rok mam już limit sprawdzeń i mam na ostanie 4-5 na czarną godzinę :(

Dzięki w ogóle za reakcję :cool2: Takie bazy powinny być darmo, skoro mamy piętnować oszustów, a propagować zdrowe samochody. BTW, to kupuje się pakietem sprawdzenia, czy detalicznie w tej autobazie?

Powinny być ale niestety ~75% danych na takich stronach jest płatna dla twórców a strony po prostu zbierają dane od iluś tam firm, pośredników i produkują to jako jeden pakiet.

Ja mam kod na określoną sumę i co sprawdzenie to znika mi kasa z budżetu więc można powiedzieć że płacę tak jak inni.

BMW