Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc zakładam nowy.

Jako "skażony" potrzebą gapienia się na dodatkowe wskazania jak temperatura oleju, spalin etc. szukałem rozwiązania i wpadło mi w oko coś takiego:

http://www.p3cars.com/bmw/bmw-3-series/bmw-f3x-p3-obd2-multi-gauge/

Mają dystrybutora w UK.

Instalacja:

Czy kratkę da się samemu rozebrać żeby nie płacić za nią chore pieniądze u dystrybutora w UK?

Ma ktoś u siebie takie lub może inne rozwiązanie które nie jest ingerencją w seryjność auta?

Koszt całkowity z kratką i wysyłką do PL 404.16 GBP jeśli bierze się FV. Bez, trzeba dodać UK VAT.

Opublikowano
Mam też Mdrive analyser - użyłem go kilka razy. Mnie osobiście wkur telefon na szybie a bez tego m drive analyser nie ma sensu bo musi być na uchwycie tel idealnie ustawiony. Mdrive analyser jest fajny jak jedziesz na track day i chcesz na filmiku z gopro mieć wskazania z zegarami czy do mierzenia czasów. Do jazdy na codzień Awron jest praktyczniejszy.
Opublikowano

No właśnie zainstalowałem MPerformance Drive Analyzer i też jakoś mnie nie zachywca.

Dostałem w miarę rozsądna ofertę na ten wyświetlacz Awron i jeśli nic się nie zmieni sytuacja z autem do końca roku to zamawiam w styczniu i działam dalej z małymi modami :D

• 8 miesięcy temu...