Skocz do zawartości

spinki tapicerki bocznej w e36 coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

W celu założenia alarmu musiałem rozebrać boczną tapicerkę w drzwiach (e36 coupe) i po tym zabiegu podczas jazdy delikatnie wpada w wibracje. Może to dziwne, ale zaczęło mi to przeszkadzać (wcześniej miałem Astrę II i wszystko w niej tłukło i wpadało w rezonans - przesiadka była szokiem).

Czy spinki/kołeczki tapicerki bocznej w każdym modelu e36 są identyczne? Czy można je gdzieś nabyć na sztuki (najchętniej internet)? Jeśli tak to prosiłbym o jakiś namiar.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Beco

Edytowane przez BECO
Opublikowano
Cyba najlepiej poszukać w ASO BMW, tam dostaniesz napewno, a gdzie indziej to raczej ciężko z takimi drobiazgami.

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

w każdym sklepie który posiada cześci do BMW jak i w sklepie ze spinkami,

internet- najlepiej w wyszukiwarce wpisz "spinki tapicerki BMW" lub na allegro,

choć te spinki do tanich rzeczy nie należą ok 8zł szt. w sklepie.

a może podczas wyjmowania coś pękło,bo spinki są wielokrotnego urzytku i watpie że jak wcześniej nic nie latało to po jednym zdjęciu zaczeło latać, albo nie dokręciłeś śrób albo coś ukruszyło się według mnie.

Opublikowano

choć te spinki do tanich rzeczy nie należą ok 8zł szt. w sklepie.

Co ty gadasz, jakie 8pln?! Max taka spinka 2 pln kosztuje.

http://www.allegro.pl/item121420555_bmw_spinka_spinki_tapicerki_drzwi_1_zl_szt.html

w sklepie w Szczecinie tyle kosztowały (6 albo 8 zł już niepamiętam) ale na pewno nie 2 bo bym sobie kupił bo potrzebowałem ok 10 szt, ale dzięki za link do aukcji.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A ja mam takie pytanko bo nie wiem ile kupic.

Ile jest tych spinek w jednych drzwiach E36 coupe?

Pozdro

Nie mam wersji Coupe ale wiem,że na jedną stronę idzie 11 sztuk tych spinek bo widziałem gdzieś na forum zdjęcie...W sedanie jest 10...

Freude am fahren...