Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O tu masz rozróżnione https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-bmw-serii-5-g30-g31-przednie-11389689770, choć na zdjęciach różnic nie widać. (Wiem, że w F30 miałem też z xDrive i bez) Właśnie odbyłem rozmowę po zakupie. Zamówiłem te do z systemem, ale sklep słusznie zresztą sugerował zgodnie z VINem, żeby kupić te do auta bez systemu... Najwyżej wymienię. Może jest błąd w VINie, bo mam: 01CA Selection of COP-relevant vehicles i nikt nie wie co to:) a powinno być 01CE :duh:
Opublikowano
Ja kupiłem polskie gumowe sma-geyer-husaja. Podobał mi się ich wzór i cena . Jakościowo guma jest ok, są lżejsze , bardziej giętkie od Ori . Łatwiej można je wyjąć i zamontować po umyciu, ale trzeba uważać żeby z nich się wszystko nie wysypało przy wyjmowaniu. Po roku wyglądają bardzo dobrze.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawdźcie sobie gumowe dywaniki VOGO. Sa mega dużo lepsze niż oryginały BMW i do tego maja gume na tunel centralny z tyłu. Niezastąpione w zimie na nartach z dzieciakami. Zaczepia je się dedykowanymi klipsami. Do tego mogą pomieścić chyba z litr wody bez problemu dzięki dizajnowi
Opublikowano
Sprawdźcie sobie gumowe dywaniki VOGO. Sa mega dużo lepsze niż oryginały BMW i do tego maja gume na tunel centralny z tyłu. Niezastąpione w zimie na nartach z dzieciakami. Zaczepia je się dedykowanymi klipsami. Do tego mogą pomieścić chyba z litr wody bez problemu dzięki dizajnowi

Piszesz o klipsach, u mnie z przodu są dwa rzepy , czy na taki system montażu też posiadają dywaniki ? Jaki koszt ?

Opublikowano

Piszesz o klipsach, u mnie z przodu są dwa rzepy , czy na taki system montażu też posiadają dywaniki ? Jaki koszt ?

Tak, zamienia sie rzepy na dedykowane klipsy. Rzepy zdejmuje sie przekrecajac je o 90 stopni i w ich miejsce wklada te ktore przychodza z VOGO