Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest ze w polsce bez problemu odbieram TV w e38 -16/9

a w niemczech wogole nie moze znalesc nawet 1 programu??????

moze potrzebny jest jakis kod???

pomocy :modlitwa:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
jak to jest ze w polsce bez problemu odbieram TV w e38 -16/9

a w niemczech wogole nie moze znalesc nawet 1 programu??????

moze potrzebny jest jakis kod???

pomocy :modlitwa:

Nie potrzebny jest żaden kod w niemczech nie odbierzesz fal tv bo ich nie ma wogóle nadawane są w zupełnie inaczej.w innym systemie jak w polsce.
Opublikowano

A nie jest przypadkiem tak, że w TV trzeba ustawić kraj nadawania. Z tego co pamiętam ustawiałem u siebie Czechy, żeby mieć dobry odbiór, bo inaczej nie było koloru i śnieżyło.

Był kiedyś taki wątek w dziele nawigacja-audio.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
zeby odbierac tv w niemczech w opcjach trzeba przestawic na niemcy mialem taki przypadek w londynie po przestawieniu w opcj na tv londyn wszystko bylo wporzadku sprobuj to przestawic
Opublikowano
probowale na wszystki kraje..nic z tego :cry: :cry2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Nie wiem jak to wygląda w ustawieniach w menu tv samochodowego ale w Niemczech obowiązuje narazie analogowy system tv kolorowej PAL ( jak u nas ) w standardzie BG czyli odstęp miedzy kanałami 7 MHz i podnośna fonii 5,5 MHz ( w Polsce jest to odstęp 8 MHz i fonia 6,5 MHz ).

Przeglądnij menu pod kątem właśnie takich ustawień standardu BG/DK/I/L może cos tam takiego jest :?: