Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu zmagam się z mokra tylna kanapa.. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. Dodam że pianka w drzwiach przyklejona est na nowo więc na pewno przez drzwi się nie leje i tak jak na zdjęciach jest z obu stron

14898ddb2e7c9e72med.jpg c415f3b72565bc83med.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sciągnij w bagażniku boczki i zobaczysz tam rurki prawdopodobnie sa to właśnie odpływy z szyberdachu , nie jestem pewien na 100% ale wydaje mi sie ze własnie one od tego są. Tak jak kolega pisze spróbuj je czymś przetkać. Ewentualnie ściągnij podsufitke lej wode po szyberdachu i patrz skąd cieknie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Ja miałem tak samo, tyle że u mnie się robiło mokro przez to że się pianka w drzwiach odkleiła. Po jej zerwaniu i przyklejeniu na nowy klej o takiej samej konsystencji jak oryginał wszystko już było ok. Sprawdź czy boczek drzwi nie jest mokry. Jakby co był to klej firmy sika, nazwy dokładnie nie pamiętam. Musi być taki że nie stwardnieje tylko cały czas jest elastyczny tak trochę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podsufitki nie masz mokrej w którymś miejscu ?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• 1 rok później...
Opublikowano
Problem udało się rozwiązać? Mam ten sam problem :cry: Czy jest możliwe, że rozwalona uszczelka przy tylnej szybie jest tego powodem?