Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam troche zagadke z lusterkami e85!

Koduje skladanie i nic :cry2:

Wlaczam wsteczny i nic :cry2: lusterko ani drgnie!

Dodsm ze sa automaty na przycisk i przelacznik tez sprawdzalem na lustro lewe i prawe przy wstecznym!

Wydaje mi sie ze moze byc komfort modul ?!? Gdzie go szukac ? Co Wy na to?

" OD NADMIARU WIEDZY JESZCZE NIKT NIE UMARL" ALBERT EINSTEIN.....
Opublikowano
Nie wiem jak u Ciebie ale w E90 przełączik lusterka musi być ustawiony na lewe aby lusterko prawe poszło w dół przy biegu wstecznym
Opublikowano
Daj 7 ostatnich znaków VIN.

LT00156 Z4 3.0i

Opublikowano
Nie wiem jak u Ciebie ale w E90 przełączik lusterka musi być ustawiony na lewe aby lusterko prawe poszło w dół przy biegu wstecznym

To wiem! W e92 dziala cacy! Tylko cos w z4 daje d.... i nie wiem dlaczego? W piatek 13 na dodatek chcislem zdjac szklo i zobaczyc moze cos nie laczy w sterowaniu?? Tam wsio lata ale niestety zbilem lustro :duh: :cry2: k.... w piatek 13!!!! Masskra..

Opublikowano
Wszystko co mozliwe w z4.... temat do zamkniecia bo w z4 lusterko wsteczne nie opada! A lusterka zewnetrzne tylko i wylacznie jak dolozysz modul! Na tym co jest nic nie zdzialasz! Przerylem angielskie fora i usa. Samo kodowanie nic nie da bo modul jest inne. Na yt jak poszukasz to jest koles co ma lustra skladane i pisal ze trzeba modul dolozyc extra. Niestety nie odpisal co i jak?!? Wiec narazie olewam temat!