Skocz do zawartości

BMW Road Map Europe PREMIUM WEST i EAST 2018-2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Dzięki „kruk”

West też jest na jednego pendreiwa ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ten link to był też EAST.Link powyżej to WEST.

Edytowane przez Jack79

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ściągnięte, ale do auta wrzuce jutro. Przejrzałem plik "Info_Map.imp" w katalogu INFO_MAP_ECE_401173_2_13 i to jest "Road Map Europe West PREMIUM (USB) 2018-2", więc na 99,99 to nie fejk:)
Opublikowano

Panowie z tym pokryciem to chyba coś się zmieniło. Wygląda na to, że teraz są trzy kategorie: pełne, częściowe, tylko drogi główne.

Sprawdźcie w linkach:

https://www.baum-bmwshop24.de/bmw-navi-update-premium-west-europa-2018-2-usb-stick/

https://www.baum-bmwshop24.de/bmw-navi-update-premium-ost-europa-2018-2-usb-stick/

No, ale nie wiem, czy na tych opisach można polegać ....

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Wychodzi na to ze Polska w żadnej niema pełnego pokrycia .

Europa (wschód)

Pełny zasięg

Belgia, Dania, Niemcy, Finlandia, Włochy, Liechtenstein, Luksemburg, Holandia, Norwegia, Austria, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Czechy i Watykan.

Częściowa osłona

Bułgaria, Estonia, Grecja, Chorwacja, Łotwa, Litwa, Polska, Rumunia, Rosja, Serbia, Słowacja, Słowenia, Turcja, Ukraina, Węgry i Białoruś.

Tylko główna sieć dróg

Albania, Andora, Bośnia i Hercegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Macedonia, Mołdawia, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

Europa (Zachód)

Pełny zasięg

Andora, Belgia, Dania, Niemcy, Finlandia, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Norwegia, Austria, Portugalia, San Marino, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria i Watykan.

Częściowa osłona

Grecja, Chorwacja, Polska, Słowacja, Słowenia, Czechy i Węgry.

Tylko główna sieć dróg

Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Estonia, Łotwa, Litwa, Macedonia, Mołdawia, Czarnogóra, Rumunia, Rosja, Serbia, Turcja, Ukraina i Białoruś.

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Please 3 DVD or 3 USB, how to convert. West
Opublikowano

Powiem więcej, żadne państwo Europy Wschodniej (pokomunistyczne) nie ma pełnego pokrycia (za wyjątkiem Czech).

Jak widać, nie jesteśmy i pewnie długo jeszcze nie będziemy dla Bawarczyków równoprawnym 'targetem'...

Opublikowano
Witam pobrałem mapy z linka podanego przez Jack79 już zaktualizowane i potwierdzam że wszystko ok Mapy West 2018-2.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Który link jest jest WEST USB ?
Opublikowano
  • Moderatorzy
Powiem więcej, żadne państwo Europy Wschodniej (pokomunistyczne) nie ma pełnego pokrycia (za wyjątkiem Czech).

Jak widać, nie jesteśmy i pewnie długo jeszcze nie będziemy dla Bawarczyków równoprawnym 'targetem'...

Na pocieszenie powiem,że te same mapy ma Mercedes i Audi ;)

Opublikowano

@Kruk przepraszam że post powielam w drugim temacie - ten wydaje mi się bardziej odpowiedni, czy ta mapa będzie odpowiednia do mojej CIC? Jak należy dokładnie postępować aby wgrać przez USB w schowku? Podobno nie potrzebuje klucza do swojej navi

http://www.fotem.pl/data/cebfeb31b12d1d99f8687da355c3fd3.jpg Uploaded with fotem.pl

Opublikowano

Dzięki serdeczne, jutro zabieram się za to

PS. Czy mógłbyś jeszcze mi wyjaśnić o co chodzi z tym pierwszym linkiem bo po pobraniu mam komunikat "nie można pobrać pliku" (na telefonie, bo obecnie nie mam dostępu do komputera

Opublikowano
ten plik torrent również muszę zgrać na pena? Sorry za głupie pytania ale nigdy nic, żadnych bynajmniej "torrentów" nie ściągałem z neta
Opublikowano
Plik torrent pobierasz na kompa i uruchamiasz w programie np.utorrent pewnie nie masz to musisz pobrać z netu.Jak wrzucisz ten plik do uTorrent to dobiero zostanie pobrana mapa i będziesz mógł zagrać na pena i zaktualizować nawigacje.
Opublikowano
ehhhh coś spierdzieliłem chyba, najpierw klikałem w te linki które @Kruk podał w 1 poście, zapisało mi Road Premium 2018-2.part1, part2 i part3. Po twoim poście zainstalowałem to utorrent i teraz ściąga mi jeden plik pod nazwą Road Premium 2018-2.rar, wychodzi na to że te part1 2 i 3 ściągałem niepotrzebnie :mad2: tak ma być? Czy teraz prawidłowo?