Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zdaj relację :)
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wersja West wrzucona do pierwszego postu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki „kruk”

West też jest na jednego pendreiwa ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie pobieraj, to jednak East.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Też to ciągnę ale chyba to również East.Zobaczymy ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Ten link to był też EAST.Link powyżej to WEST. Edytowane przez Jack79
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Daj znać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ściągnięte, ale do auta wrzuce jutro. Przejrzałem plik "Info_Map.imp" w katalogu INFO_MAP_ECE_401173_2_13 i to jest "Road Map Europe West PREMIUM (USB) 2018-2", więc na 99,99 to nie fejk:)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
To super.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wychodzi na to ze Polska w żadnej niema pełnego pokrycia .

Europa (wschód)

Pełny zasięg

Belgia, Dania, Niemcy, Finlandia, Włochy, Liechtenstein, Luksemburg, Holandia, Norwegia, Austria, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Czechy i Watykan.

Częściowa osłona

Bułgaria, Estonia, Grecja, Chorwacja, Łotwa, Litwa, Polska, Rumunia, Rosja, Serbia, Słowacja, Słowenia, Turcja, Ukraina, Węgry i Białoruś.

Tylko główna sieć dróg

Albania, Andora, Bośnia i Hercegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Macedonia, Mołdawia, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

Europa (Zachód)

Pełny zasięg

Andora, Belgia, Dania, Niemcy, Finlandia, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Norwegia, Austria, Portugalia, San Marino, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria i Watykan.

Częściowa osłona

Grecja, Chorwacja, Polska, Słowacja, Słowenia, Czechy i Węgry.

Tylko główna sieć dróg

Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Estonia, Łotwa, Litwa, Macedonia, Mołdawia, Czarnogóra, Rumunia, Rosja, Serbia, Turcja, Ukraina i Białoruś.

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Powiem więcej, żadne państwo Europy Wschodniej (pokomunistyczne) nie ma pełnego pokrycia (za wyjątkiem Czech).

Jak widać, nie jesteśmy i pewnie długo jeszcze nie będziemy dla Bawarczyków równoprawnym 'targetem'...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Który link jest jest WEST USB ?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wrzuciłem do pierwszego postu.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Powiem więcej, żadne państwo Europy Wschodniej (pokomunistyczne) nie ma pełnego pokrycia (za wyjątkiem Czech).

Jak widać, nie jesteśmy i pewnie długo jeszcze nie będziemy dla Bawarczyków równoprawnym 'targetem'...

Na pocieszenie powiem,że te same mapy ma Mercedes i Audi ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To właściwa mapa, ściągasz, rozpakujesz, wrzucasz na pena najlepiej 32GB i leci ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wszystko działa prawidłowo, to plik torrent.
Opublikowano
ten plik torrent również muszę zgrać na pena? Sorry za głupie pytania ale nigdy nic, żadnych bynajmniej "torrentów" nie ściągałem z neta
Opublikowano
Plik torrent pobierasz na kompa i uruchamiasz w programie np.utorrent pewnie nie masz to musisz pobrać z netu.Jak wrzucisz ten plik do uTorrent to dobiero zostanie pobrana mapa i będziesz mógł zagrać na pena i zaktualizować nawigacje.
Opublikowano
ehhhh coś spierdzieliłem chyba, najpierw klikałem w te linki które @Kruk podał w 1 poście, zapisało mi Road Premium 2018-2.part1, part2 i part3. Po twoim poście zainstalowałem to utorrent i teraz ściąga mi jeden plik pod nazwą Road Premium 2018-2.rar, wychodzi na to że te part1 2 i 3 ściągałem niepotrzebnie :mad2: tak ma być? Czy teraz prawidłowo?