Skocz do zawartości

Jaka mapa pasuje do takiego radia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Jeżeli już to Windows Mobile 6.0, bo tego się założyciel tematu doczytał. Kolego ZaKuMi23. Jeżeli urządzenie to nie ma "otwartego" systemu, gdzie możesz działać bezpośrednio z poziomu Windows, to ciężko Ci będzie coś zdziałać, szczególnie, że widać, że generalnie urządzenia na mobilnych Windows są Ci obce.

Windows Mobile to system na telefony czy też smartfony a tu jest Windows CE tak przynajmniej jest napisane w opisie urządzenia.

https://www.aliexpress.com/item/1-Din-Car-DVD-GPS-For-BMW-E46-M3-DVD-Car-Radio-Navigation-for-E46-BMW/32809463258.html?spm=2114.search0104.3.16.72d4332f4aYRH9&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10151_10065_10344_10068_5723115_5722815_10342_10343_10340_5722915_10341_5722615_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10820_10301_10821_5722715_10843_10059_100031_10103_10624_10623_10622_5722515_10621_10620,searchweb201603_50,ppcSwitch_5&algo_expid=5dac88aa-3865-43a9-9757-0e5c40b5d15b-2&algo_pvid=5dac88aa-3865-43a9-9757-0e5c40b5d15b&transAbTest=ae803_1&priceBeautifyAB=0

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sorry, ale wcześniej napisałeś 6.0 więc myślałem, że jednak masz na myśli nowszy czyli Windows Mobile. Windows CE też jest przeznaczony do urządzeń mobilnych i jest poprzednikiem Windows Mobile. Skoro nie masz pojęcia zielonego o tych systemach, to znajdź kogoś kto się zna i Ci może problem rozwiąże.
Opublikowano
  • Autor
Sorry, ale wcześniej napisałeś 6.0 więc myślałem, że jednak masz na myśli nowszy czyli Windows Mobile. Windows CE też jest przeznaczony do urządzeń mobilnych i jest poprzednikiem Windows Mobile. Skoro nie masz pojęcia zielonego o tych systemach, to znajdź kogoś kto się zna i Ci może problem rozwiąże.

Myślałem, że tu jest jakiś znawca :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tu to widać, że Ty szukasz jasnowidza a nie znawcy. ;)
Opublikowano
Robiłem trochę tych navi z Windows CE :) najlepsza jak dla mnie jest Automapa :) Daj jakieś dane techniczne tego urządzenia jak masz ?? Wszystko zależy czy jest ono odblokowane :)
Opublikowano
  • Autor
Robiłem trochę tych navi z Windows CE :) najlepsza jak dla mnie jest Automapa :) Daj jakieś dane techniczne tego urządzenia jak masz ?? Wszystko zależy czy jest ono odblokowane :)

Wszystkie dane które posiadam już tutaj wrzuciłem :)

Opublikowano
Jak dla mnie to to radio nie czyta pewnie kart SDHC tylko zwykłe SD , a na takie nie zmieści się dobra Automapa ... skoro wkładałeś karte z automapą i nie mogłeś wybrać pliku wceam.exe jako ścieżke do nawigacji ...
Opublikowano
  • Autor
Jak dla mnie to to radio nie czyta pewnie kart SDHC tylko zwykłe SD , a na takie nie zmieści się dobra Automapa ... skoro wkładałeś karte z automapą i nie mogłeś wybrać pliku wceam.exe jako ścieżke do nawigacji ...

Łączy się z Iphonem, można w nim oglądać filmy, czyta mp4 nawet a można wkładać tylko stare karty ? Coś mi się nie chce wierzyć... Na pendrive mam nawet wgraną mapę i nie chce znaleźć a z niego muzykę odtwarza... Mogę nagrać film jak wygląda te "szukanie ścieżki"

Opublikowano
No nagraj ten filmik to z chęcią to zobaczę
Opublikowano
  • Autor
Mam nagrany tylko nie znam serwisu gdzie go mogę wrzucić.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
YouTube :mrgreen:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
I dziwicie się, że kolega ma problem z tym urządzeniem. :mrgreen:
Opublikowano
Mam nagrany tylko nie znam serwisu gdzie go mogę wrzucić.

Seriously?? :duh:

YouTube...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
wygląda to na źle sformatowaną kartę :think:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
On nie widzi tej karty, albo danych na niej. Możesz na nią wrzucić mp3 i odczytać z niej te pliki, czy to tylko czytnik do navi? Sformana FAT? Ntfs pewnie nie zobaczy. To powinno łykać wszystkie mapy jakie działają na tym systemie.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Mi to wygląda na to, że założyciel tematu nie potrafi w menu znaleźć opcji wpisywania lub wyznaczania ścieżki do pliku programu nawigacyjnego i tyle. Każde z tych urządzeń jest dostosowane do korzystania z dowolnych programów nawigacyjnych tylko trzeba im wskazać ścieżkę dostępu.
Opublikowano
  • Autor
On nie widzi tej karty, albo danych na niej. Możesz na nią wrzucić mp3 i odczytać z niej te pliki, czy to tylko czytnik do navi? Sformana FAT? Ntfs pewnie nie zobaczy. To powinno łykać wszystkie mapy jakie działają na tym systemie.

Sformatowana FAT32 i mapy pod ten system. Jak wkładam obok do miejsca na SD to próbuje coś z niej odczytać. Mi to wygląda na uszkodzony czytnik kart właśnie pod navi.

Mi to wygląda na to, że założyciel tematu nie potrafi w menu znaleźć opcji wpisywania lub wyznaczania ścieżki do pliku programu nawigacyjnego i tyle. Każde z tych urządzeń jest dostosowane do korzystania z dowolnych programów nawigacyjnych tylko trzeba im wskazać ścieżkę dostępu.
Jakbyś oglądał z otwartymi oczami to byś widział, że wchodzę w ustawienia i próbuję wybrać ścieżkę ale nic nie szuka...
Opublikowano
Sformatowana FAT32 i mapy pod ten system. Jak wkładam obok do miejsca na SD to próbuje coś z niej odczytać. Mi to wygląda na uszkodzony czytnik kart właśnie pod navi.

Albo urządzenie nie czyta Kart SDHC i SDXC tylko zwykłe SD ... trafiałem już takie navi co właśnie nie czytały kart SDHC , spróbuj kupić karte 2GB zwykłą SD i wgrać na nią tylko mape polski i sprawdzić wtedy czy odczyta

Opublikowano
  • Autor

Rozmawiałem z gościem który ma identyczne radio i nagrał na identycznej karcie i działa. Też o tym myślałem ale jednak teoria błędna chyba. A raczej na pewno bo po włożeniu jej w miejsce SD szuka plików i znajduje coś na niej...

Jak się okaże zepsuty czytnik to jak go najłatwiej wymienić i gdzie kupić ? O ile się jakoś da.

Opublikowano
  • Autor
Na początek zmień kartę.

Próbowałem już na trzech różnych...