Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie mam przełożoną tylna kanapę z Is-a regulowaną i grzaną. Regulacja podłączona sterowanie z bagażnika z dachu wszystko hula. Aleeee zostało podłączenie grzania jak mądrze i bezpiecznie podłączyć grzanie. czy wystarczy podciągnąć + do wyłączników podłączając sie pod jakiś bezpiecznik czy to większa filozofia. Nie chciał bym czegoś spalić w szczególności auta :nienie: :nienie: Proszę o tłumaczenie jak dla laika :norty: :norty: :norty:
Opublikowano

Ja również nosze się z zamiarem zrobienia tylnej grzanej kanapy, częściowo już nawet zrobiłem.

Absolutnie byle jakiej modyfikacji nie zrobisz, nawet nie próbuj, jednak zdemontuj przedni fotel od kierowcy, pod dywanikiem w tylnej części szukaj wtyczek, powinna się tam znajdować fabryczna instalacja do podgrzewania tylnej kanapy ( bo zakładam że kostki pod tylnym siedziskiem masz ? )

Następnie w bagażniku dołóż jeden bezpiecznik ( powinieneś mieć tylko jeden wolny ) oraz jeden brakujący zielony przekaźnik

Do tego przyciski i powinno zadziałać.

W razie jeszcze jakiś pytań pisz

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

Opublikowano
Dzięki za info :cool2: Jak wróce i znajdę chwilkę to ogarnę wszystko według wskazówek :norty: Mam trochę czasu do zimy :norty: