Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż kupilem sobie f31 320xd i zaczynam ją ogarniac do stanu używalności. Auto z 06.2013r z nbt ale z malym pokretlem (czy dolozenie dotykowego to tylko wpiecie kostki?) Po pierwszych ogledzinach w garazu pojawia sie kilka problemow:

Mam w vinie i wyposazeniu podgrzewanie wszystkich czterech siedzen ($494 I$496). Siedzenie pasażera grzeje, ale siedzenie kierowcy nie grzeje, przepatrzyłem wszystkie kostki i bepieczniki i wszystko wydaje sie byc ok. Swoja droga nie dziala tez guzik do zapamietywania ustawienia fotela i nie da sie zapamietac ustawien. Czy prawdopodobnie padl jakis modul w fotelu ?

Z tylna kanapa jest gorzej Panowie. Po zdjeciu nawiewuw z srodkowego tunelu moim oczom ukazal sie widok ktory wrzuce w zalacznik. Przyciski do podgrzewanej kanay maja uciete kable, a najgorsze jest to ze nie wiem gdzie te kable powinny wchodzic bo nie moge znalesc drugiej strony ucietych kabli. Są po 3 kable z kazdego przycisku. Czy miał ktoś stycznosc z taka f30 z podgrzewana tylną kanapą ?

Swoją drogą w ista mam jeszcze błąd wewnetrznej anteny, przerwane kable. Gdzie szukać przyczyny tego błędu ? Macie jakiś pomysł ?

Też wam tak panel klimatyzacji i radia skrzypi w waszych f30 ? Jestem przerażony jakością wykonania.... ;c

Pozdrawiam i licze ze na to że pomożecie mi uporać się z problemami, albo chociaż nakierujecie gdzie szukać

http://s2.ifotos.pl/mini/IMG1932JP_qepaxrs.jpg

http://s5.ifotos.pl/mini/IMG1934jp_qepaxxh.jpg

Opublikowano

Jak tak patrze, jak to wyglada - i jesli nie wiedziales o takim stanie auta, to chyba sprzedajacego to auto trzebaby oklepac.

(Sorry za off-topic, nie moglem sie powstrzymac)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto kupiłeś w takim stanie ? Pewnie jest po kradzieży, powodzi... skoro ktoś wymienił tylna kanapę a może i fotel kierowcy. Naprawiane najtańszym kosztem skoro ktoś tak drutuje i ucina przewody.
Krzysztof
Opublikowano

Auto kupiłem w takim stanie. Cena byla atrakcyjna i jeszcze bedzie laleczka jak to poogarniam.

Okazalo sie ze tylnej kanapy ogrzewanej w vinie jednak nie ma. Ktos to chcial dolozyc, wlozyl kanape i oparcie z podgrzewaniem (sa wtyczki) i tunel z guzikami. Wystarczy kupić wiązke i to podłączyc (niestety jeszcze jej nie znalazlem)

Zastanawia mnie teraz modul tego fotela czy uszkodzony jest ten glowny duzy czy tylko ten malutki od ogrzewania.