Skocz do zawartości

Bmw e46 coupe swap M3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie mam pytanko miałem robic bmw e36 2.5 turbo ale oglądnołem kilka sztuk i budy dosyć zmęczone i chyba odpuszcze i zrodził mi się w głowie pomysł na kupno budy e46 coupe i kupic znglika rozbitego e46 M3 i mam kilka pytań czy czesci mechaniczne i elektryczne będom pasowac w tej budzie bo to też coupe. Chodzi glownie o silnik skrzynie pasuje napewno a jak zawieszenie wozek tył. M3 20tys. Buda e46 coupe 10tys tak ze ok 30 tys i mamy pseudo m3 najtańsze egzemplarze chodza po 50tys
Opublikowano
I tak nigdy to nie będzie m3 :roll: jak juz masz tyle kasy na taki projekt dobieraj i kup m3 nie dziaduj :8)

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
  • Autor
M3 to tylko dla silnika reszta to e46 jak bym chcial dac za auto 50tys to nie będzie to napewno M3 e46 z np 2003 nie mówiąc że ceny dochodza do 100tys mam e46 polifta i nie jest to jakies WOW
Opublikowano
Niestety ale ceny e46 m3 to jakas abstrakcja w stosunku do tego w jakim stanie te auta są i ile w życiu już przeżyły
Opublikowano
M3 to tylko dla silnika reszta to e46 jak bym chcial dac za auto 50tys to nie będzie to napewno M3 e46 z np 2003 nie mówiąc że ceny dochodza do 100tys mam e46 polifta i nie jest to jakies WOW

Dochodzą do 100 tyś ??? chyba się zaczynają kolego przejrzyj rynek niemiecki to będziesz widział nawet po ponad 200 tyś i nie są to wersje kolekcjonerskie z małymi przebiegami , a już o CSL nie wspominając gdzie ceny przekraczają 400 tyś.