Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
witam mam radyjko BMW reverse RDS(BP6262 numer seryjny V7068317 na wyświetlaczy widze napis CODEWAIT ? co zrobić czy też jaki kod wpisać by je odblokować prosze o pomoc.

kod 1127

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam

pisze w sprawie kolegi

bmw e36 compakt , radio (tak mi powiedział ) BMW BUISNESS CD (mówi ze oryginalne z tego modelu )czy bez zadnych numerów da sie jakoś otrzymać kod do odblokowania bo odłączył aku i wyskakuje napis code

jeśli sie nie da to co jest potrzebne i gdzie to sie znajduje

dzieki

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
to zalezy jakie radio ale tak czy siak trzeba wydlubac i spisac nr.ser. jezeli to blaupunkt to dac na forum w innym przypadku tylko zaklad naprawy rtv gdzie rozkoduja od srodka
Opublikowano

Zimno zabiło mój akumulator no i pojawił się problem z radiem :| .

Kodu nie mam a po poprzednim właścicielu została mi tylko karta z nr seryjnym

PH 5950 11449476

Bardzo proszę o pomoc w obliczeniu kodu do wpisania, z góry serdecznie dziękuję !

Opublikowano
Zimno zabiło mój akumulator no i pojawił się problem z radiem :| .

Kodu nie mam a po poprzednim właścicielu została mi tylko karta z nr seryjnym

PH 5950 11449476

Bardzo proszę o pomoc w obliczeniu kodu do wpisania, z góry serdecznie dziękuję !

ty kolego musisz udac sie z radiem do serwisu rtv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jak to jest z kodem do Philips w beemkach. Robiłem co mogłem i niczego nie znalazłem. Jeśli ktoś mógłby pomóc... bardzo proszę. Numer mojego radia PH7850V128619.

Z góry dzięki.

Opublikowano
Witam. Posiadam Blaupunkta Bavaria CII nr BP9455B4581816 . 7 649 455 240 i potrzebuję kodu. Proszę o pomoc!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Panowie potrzebuje pomocy z radiem .

Mój ojciec ma BMW e39 z 98 roku. W samochodzie jest oczywiście orginalne radio Business RDS (kaseciak) Jak tu widzę mój ojciem miał

praktycznie identyczną sytuacje jak tu wszyscy obecni akumulator padł został wyjęty naładowany nio i spowrotem do samochodziku . i Tutaj

właśnie stała sie dziwna sprawa bo radio nie prosi o kod ani nic a nie działa :( zegarek można ładnie kulturalnie ustawić a radio wogóle nie reaguje . Kasety oddaje i przyjmuje ale nie chce sie włączyć ani radio ani kaseta . Nie wiem co mu jest a Starszy truje mi głowe że mu nie gra.

Prosze o pomoc z góry dziękuje

Opublikowano

Koledzy pomocy...:)

Moje radio sie rozkodowalo a dokładnie BMW REVERSE RDs i wogole nie da sie wpisywac zadnych cyfer do niego sa tylko 4 kreski jak to naprawic pomoc...!!!

Opublikowano

witam wszystkich mam taki problem iz radio mi sie rozkodowało i wogolke nie da sie wpisac na niej zadnej cyfry do kodu...:(

Jak to naprawic?/

Radio to jest takie BMW REVERSE RDS o numerze BP4836T4639289 I PROSZE ROWNIZ O KOD DO NIEGO...:)

z GÓRY DZIEKI...:)