Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kalkulatory kodów samochodowych odbiorników.

Mogą się przydać jak odłączysz radio od aku, a nie znasz save code

Paczka zawiera kilkanaście programików, do różnych, głównie fabrycznie montowanych odbiorników.

Kod generowany jest na podstawie nr seryjnego.

Kod:

http://rapidshare.com/files/16762207/kalkulatory1.rar

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
A u mnie nie ma nic na wyświetlaczu:-( Włączę radio i słychać tylko jakieś pyknięcie w głośnikach i wyświetlacz się podświetla na bursztynowo u nie ma żadnego napisu :cry2: Co to może być?
Freude am fahren...
Opublikowano
A jest może jakiś standardowy kod???Bo ja nie wiem gdzie jest numer seryjny radia, podejrzewam,że z boku,ale nie chce mi się go wyjmować z całymi bebechami :cry2:
Freude am fahren...
Opublikowano
Bardzo proszę o pomoc w otrzymaniu kodu do mojego radyjka, po zdjęciu klem się zakodowało.

BP 1836B0963417

Dzięki za pomoc!

Pozdrawiam serdecznie!

Damian

:cool2:

8435

0435

Opublikowano

pomocy

przeplacilem za auto a do tego nie mam kodu do radia radio to sound 3000 Prosze o Pomoc!!po wlaczeniu pisze zeby wpisac kod 2 przy pierwszej probie wpisalem przypadkiem jakas glupote!

DB0920S1058072

Opublikowano
Pojawiły mi się 4 kreski ale nie wiem co robić dalej.Co trzeba zrobić,trzbea jakoś zatwierdzić kod?Help :cry2:

bylo juz to opisywane na forum

No możliwe,ale nie mogę tego znaleźć.Poza tym już mi się nic nie wyświetla :duh: Mam cały czas lekkie podświetlenie i nic poza tym.Samochód stał na włączonym zapłonie chyba cały dzień i nic się nie zmieniło...Wcześniej były kreski,a teraz nic już się nie pojawia.Czy radio się zablokowało na amen?Co mam robić?Może odłączyć je od zasilania i się wtedy zresetuje?

Freude am fahren...
Opublikowano

Panowie,

prosze o pomoc!

nie mam kodu do mego radia, które się zakodowalo

BP4836S3808953

Z góry dziękuję za podanie kodu!!!! :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
Panowie,

prosze o pomoc!

BP4836S3808953

0236

Opublikowano

Witam ja również prosze o pomoc z radyjkiem....

BP1836P5521041

początkowo wpisałem z naklejki na opakowanie ale to nie ten...0592

prosze o pomoc za którą z góry dziękuję...pozdro

Opublikowano
Panowie,

prosze o pomoc!

BP4836S3808953

0236

Dzęki wielkie!!!!

jutro z rana sprubuję wprowadzić kod i dam znać.

Jeszcze ra baaardzo dziękuję!!!!! :cool2:

Opublikowano
Witam ja również prosze o pomoc z radyjkiem....

BP1836P5521041

początkowo wpisałem z naklejki na opakowanie ale to nie ten...0592

prosze o pomoc za którą z góry dziękuję...pozdro

1005

Opublikowano
Panowie,

prosze o pomoc!

BP4836S3808953

0236

Dziękuję!!!! radio znowu dziala!!!!

Opublikowano

Witam

Niestety dziś padła mi bateria a kod który posiadam od sprzedającego nie jest prawidłowy (7989) . Numer seryjny radia: BP3836S7713000

Prosiłbym o pomoc w wyliczeniu kodu ponieważ nie mam pojęcia jak to wyliczyć lub gdzie tego szukać. Jestem kompletnie niezorientowany.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Jestem kolejnym (nie)szczęśliwym posiadaczem e36 touring z radiem BMW Reverse RDS, niestety poprzedni właściciel zagubił kartę kodów do radia ( wszystkie inne dokumenty posiadam) i tak sobie jeżdżę już drugi miesiąc w kompletnej ciszy... Próbowałem bez wydłubywania radia (kombinowałem jak to się wyjmuje :roll: ), i przypasowywałem kody z forum, bez powodzenia. Aż wreszcie dzisiaj udało się radio wyjąć :lol: i odczytać nr seryjny BP6262W7790289. Nawet zdobyłem kalulatory ale... pozostały na laptopie, który padł przed świętami :cry2: (jak pech to pech). Byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś podał mi te właściwe 4 cyfry :modlitwa: .

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Zgubiłem kod do radia :( próbowałem już różnych sposobow rozkodowania BMW REVERSE RDS ale nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc, kody typu: 1202, 3202, 5555, 1555, 1133 nie działają także od razu mówie.NR to:

BP3836S7709350