Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałem się dowiedzieć gdzie można kupić korek odpowietrzania chłodnicy i ewentualnie jaka jest jego cena.Mój niestety się uszkodził i przepuszcza płyn.Pozdrawiam
Opublikowano
Ostatnio niestety ukręciłem ten koreczek w chłodnicy, zbyt dużą siłę urzyłem do jego dokręcenia i kupiłem w serwisie. Tańszy niż na allegro bo kosztował coś ok. 7,50 zł , w serwisach drobne rzeczy są tańsze niż gdziekolwiek indziej.
BMW to pełnia życia.
Opublikowano
Ostatnio niestety ukręciłem ten koreczek w chłodnicy, zbyt dużą siłę urzyłem do jego dokręcenia i kupiłem w serwisie. Tańszy niż na allegro bo kosztował coś ok. 7,50 zł , w serwisach drobne rzeczy są tańsze niż gdziekolwiek indziej.
BMW to pełnia życia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mi go ukręcili tacy jedni gazownicy z Gliwic, a zamiast niego wkręcili... śrubę chyba M12. Nie muszę pisać, co czułem, jak to zobaczyłem?

W ASO takie drobiazgi na prawdę niewiele kosztują. Dorzucę jeszcze, że na Allegro były zaślepki śrubek mocowania plastikowych pokryw silnika M50 po... 11zł, a w ASO po 4zł z groszami :)

Kai
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
za zaslepki pokrywy silnika w M52 zapłaciłem 5 zł, a ze znizką klubową niecałe 5 zł

Ja miałem dobry rabat w Zabrzu, ale... zamknęli salon i ASO :(

Coś widzę, że zniżki klubowe, to żadna rewelacja :)

Kai