Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oli mnie nie boli szczególnie to że auto się nie sprzedaje... cały czas jeździ.. jest zapasowe więc mogę spokojnie grzebać przy innych... A m3 m4 nie ma nic ciekawego do kupienia.. Ale masz rację może warto zrobić ladne zdjęcia I opis :)

Wehyr myślę że jak ktoś będzie zainteresowany to się dogadamy :) to auto już dawno byłoby sprzedane jeśli możnaby leasing jakiś sensowny..

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W najbliższym tygodniu zmieniam dekory na pianoblack... co do tych ramek.... Kurde mnie się podobają...shadow super ale dla kontrastu...a w czarnym mi się zlewa.. cały czas mysle o nerkach oryginalnych.
Opublikowano
Gdzie i jaki spoiler kupies na klape?

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Lato styling 403 zima 194

Co do spoilera to lokalnie w sklepie z tuningami kupiłem... Ale przymierzalismy na miejscu kilka szt bo spasowanie było różne... A ta jedna elegancka

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

4a7957ee5c09e268gen.jpg

Szybki serwis oleju...

Przez ostatni rok ani kropli dolewać nie musiałem.... teraz to mój główny samochód więc pewnie będzie jeździł więcej.... :8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jezdzilem troche 7er zony pozniej vw CC i wsiadlem do f30..... bardzo slabo jest ten samochod wygluszony. w tej dziedzinie bede musiał cos zadzialać. różnica jest spora chyba ze te pirelli pzero takie glosne....
Opublikowano
W moim temacie masz krok po kroku jak ja zrobiłem wygłuszenie. Już to robi robote a na pewno można zrobić jeszcze więcej/lepiej. Jedynie trzeba coś zrobić jeszcze z odgłosami wiatru z okolic lusterek, na to patentu nie mam jeszcze.
Opublikowano
jezdzilem troche 7er zony pozniej vw CC i wsiadlem do f30..... bardzo slabo jest ten samochod wygluszony. w tej dziedzinie bede musiał cos zadzialać. różnica jest spora chyba ze te pirelli pzero takie glosne....

Jestes w stanie odnisesc wyciszenie f30 do e90 a najlepiej do f10 ? :)

Opublikowano

F30 > E90 > F10

F30 tragedia - F10 byłem pozytywnie zaskoczony

http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano

Dlatego f30 powinny być sprzedawane tylko z silnikami R6 co by te hałasy z zewn były przyjemne :D

Nie mogli zrobić zbyt komfortowej serii 3 bo kto by jeździł f10 ?

Opublikowano

7961280d2931721bgen.jpg

Powoli do przodu :mrgreen: 55555 I teraz znacznie szybkiej będzie rosło...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
O, już masz więcej ode mnie :)
Opublikowano
Bedziesz zegary zmieniał? Tarcze? Te paskudne

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

F30 > E90 > F10

F30 tragedia - F10 byłem pozytywnie zaskoczony

F30 nawet Lci tak jak mowisz jest tragicznie wyciszone , auta pokroju kompaktow sa lepiej niz 3ka ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak ktoś oczekuje wyciszenia od 5tki do góry. Trójka to raczej ma dawać frajdę z jazdy wystarczy zmienić konciwy wydech dp+kat i wyciszenie nie przeszkadza.

Cypisek auto dalej nie zeszło?? Cena przecież atrakcyjna jednak ludzie są anty do USA nastawieni... Z salon pl bezwypadek takie trójki za 30wiecej schodzą niż za swoją chcesz... Dziwny kraj...

male-bmw-2.png
Opublikowano

No cóż pozostaje jezdzic tym złomem :mrgreen:

A tak na serio cóż nikt nie chciał.... ja za darmo nowego auta nie oddam... jest to teraz mój główny pojazd... sprzedałem 335d więc bez ciśnienia... Może faktycznie coś bym przytuningowal.... :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zobacz mam trochę porobione i nic się nie dzieje. Olej co 5k zmieniam... Nie paluje... Motor chyba w miarę bez usterek... Skrzynia też moja ulubiona...

Pozdrawiam. Myślę że warto pojeździć autem z 2 lata i wtedy sprzedać

male-bmw-2.png
Opublikowano
Chyba jeszcze nigdy tak długo 1 bmw nie jeździłem.... jestem przerażony :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wien wiem śledzą twoje wątki i fachowe podejście :)

Pozdrawiam... Może normalny kupiec się trafi

male-bmw-2.png
Opublikowano
Ja Ci te auto sprzedam, zrobię sesję taką że sam je kupisz :cool2:

Kupię:

- Listwy hexagon wnętrza