Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Popieram, najlepszy wzór do F30 :twisted:
Opublikowano

no bedziemy robic przymiarki jak beda opony :)

auto juz umowione na naprawy PDR kiedys troche sie tym bawilem i nawet mam narzedzia ale wole nie kombinowac i dac to mistrzowi do zrobienia :) tak by element ktory bedzie lakierowany nie mial ani gr. szpachli.

Autkiem cyknalem juz pierwsze 500km jezdzi bardzo przyjemnie :) mimo zimowych opon :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co tu pisać, profesjonalne podejście w każdym punkcie.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

dziekuje...

obecnie czekam na przesylke z oponami...

Z felgami wyszlo tak... kolega czerwony 330d mowil ze ma idealne felgi od swojej f31 jedna ma zadrapanie... ok mowi mam jeszcze 2 opony idealne 7mm.. doloze ci. mysle ok z 16 roku moze zaloze...

przyjechalem byl wieczor mowie znamy sie pare lat ok pakujemy.... Okazalo sie w domu po umyciu ze felgi byly powtornie malowane i ktos malowal to na piasku bo od srodka sa nieladne.... a opony jedna ma mm 5 druga 7 jedna z bmw druga z mercedesa... napisalem mu najpierw o oponach bo to zauwazylem pierwsze... ale looz mowie zamowie nowe opony olac to.... ale te felgi mogl napisac... no nic napisalem mu wiadomosc odczytal i cisza. felgi w zime pojda do renowacji i na przetoczenie czola na CNC. narazie zakladam bo z zewnatrz jest ok. felgi sa proste. czyli niby ok ale nie tak jak lubie... a mam juz dosc jazdy na zimowkach.

Pytanie prosze o info kto podmienia tarcze w zegarach... bo juz pare razy zlapalem sie na tym jak spokojnie jade z predkoscia 60 przez miasto... ale mil... bardzo to mnie drazni. tak wiem ze tempomat bedzie w milach. ale podmianka licznika po 2016 roku wg moich informacji do latwych nie nalezy. trzebaby stosowac licznik starszy... z przedlifta.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A może licznik full led ? :twisted:
Opublikowano
kurde jezdzilem z tym ledem i jakos mnie nie porywa... wole klasyczne zegary... w dodatku w wiekszosci czasu zarowno w e91 jak i w fce ten ekran na srodku od multimediow tez mam wylaczony rozprasza mnie.. a nic waznego podczas jazdy bez navi tam sie nie pokazuje... wazne sa obroty i predkosc...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jeśli tak to rozumiem :)
Opublikowano
natomiast podoba mi sie jazda ta benzyna :) mocno mi sie podoba.... już sie rozglądam za mocniejsza :P
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ona chce eibacha jakiegoś :twisted:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Haha to mi się podoba :)
Opublikowano
Auto dzis otrzymalo wreszcie mapy polski i uzupelnione radio i screen mirroring
Opublikowano

bd2bda15783aa375gen.jpg

c314912b391dffccgen.jpg

podejmowalem kilka prob by dogadac sie z code my bimmer zarowno z dzikuskiem jak i jego pracownikiem w filii, niestety mimo kilku prób współpracy nie udało sie.

vin wysylalem odpowiedzinie otrzymalem.....

a ze prosic o nic sie nie lubie... to odpuscilem...

Pomogł jak zawsze kolega temsky 740 i wykonal robote jak zawsze profi ! dokodowal kilka opcji zamykania szyb i inne pierdółki oraz wgral mi polske mapy 2018.2. i ten obraz ze smartfona na ekran. to chyba najfajniejsza opcja ktorą kazdemu polecam :)

Jako Pierwszy w Polsce oferuje wzmocnienie mojego silnika po OBD !! nie box jak wszyscy tunerzy. i nad tym teraz mysle :) :roll:

Opublikowano
chyba to dopiero w NBT EVO ale byc moze sie myle... musisz z ekspertami rozmawiac... w tej dziedzinie jestem zielony
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jako pierwszy w pl. Tylko od dziś wszyscy już to potrafią... Tc performance i kilka firm w Szczecinie ( tam mieszkam więc zapewne jak tutaj od dziś potrafią to i w całej pl) wiec temsky nie jest jedyny :mrgreen:

Z tego co się dowiedziałem to koszt między 1500 promocja w Tc performance 1500 dla pierwszych 10 osób (jak ktoś ma blisko) u innych 2000-2500

Przyrost około 300-310km i 450nm całkiem sympatycznie.... Czasy 0 200 na bank kilka sekund urwie.

Do tego ciekawe ile da radę z dp IC i hybryda :)

Pozdrawiam. Każde twoje auto to perełka!!

Gratuluję cierpliwości i wiedzy... 330i bedzie na sprzedaż jak tak proszę mniej więcej o cenę priv.

Podam dalej :) takiego auta że świeca szukać.

male-bmw-2.png
Opublikowano

Dziękuję za pozytywna opinie : )

Info o mocy dostalem kilka dni temu.. :) narzazie się waham.... :) Jakos nie ciśnie mnie specjalnie by jeździć szybko tym autem....

co do planów auta.... narazie zostaje u mnie muszę się nacieszyć :) a gdy znajdę godnego następcę do kolejnej zabawy... wtedy zostanie w najbliższej rodzinie :)

co do dalszych modyfikacji 330i

1 pierwszy ogien sprezyny obnizajace

2 dekory

3 lakierowanie... na zdjeciach nie widac ale sa male ubytki w uzywanych zderzakach a ma byc idealnie.!!

Ma ktos jakis pomysl co jeszcze?? bo wg mnie chyba tyle..