Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie zalozylbym full led zegarów... dla mnie to dramat... zwykle wskazówki sa znacznie lepsze prostsze i czytelniejsze.
  • Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A na marginesie to te najnowsze zegary full led są niesamowite, na żywo robią jeszcze większe wrażenie, a jeszcze ich funkcjonalność ...

Poza rozdzielczością tego ekranu, która jest fatalna. Za kilka lat będzie to wyglądać kiepsko. Widząc całą technologie jaką pchają w auta wyglada to tak, że albo bierzesz nowe auto co rok dwa albo będziesz jeździć starym smartfonem na kółkach z dziurami w oprogaramowaniu, które producent ma w dupie. Ja bym swoje F30 zamienił najchętniej na E90 bez navi ;)

zamień się na moje E91, navi daję w gratisie :D

Opublikowano
Bardzo fajny samochód, sam właśnie składam 335i e90 N55 z USA który sam sprowadzilem. Jak będą gotowe można gdzieś się umówić;)
Opublikowano

No oczywiście chętnie....

Jest i m pak narazie lezy...

7e03efbcea5055ebgen.jpg

Uzywany przod uzywany tyl i belka reszta wszystko nowe.

Opublikowano
spryski zrobisz? :D

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
A na marginesie to te najnowsze zegary full led są niesamowite, na żywo robią jeszcze większe wrażenie, a jeszcze ich funkcjonalność ...

Poza rozdzielczością tego ekranu, która jest fatalna. Za kilka lat będzie to wyglądać kiepsko. Widząc całą technologie jaką pchają w auta wyglada to tak, że albo bierzesz nowe auto co rok dwa albo będziesz jeździć starym smartfonem na kółkach z dziurami w oprogaramowaniu, które producent ma w dupie. Ja bym swoje F30 zamienił najchętniej na E90 bez navi ;)

Zamieniamy się :P

Opublikowano
Od kiedy led ma spryski??

podobno ma, pisali na forum. Jak pisałem że nie ma to mówili ze ledy mają.

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Tu fabrycznie btl led i led zostaje i spryskow niema... nie bede doposazal. Gdy bedzie brakowalo to pomysle
Opublikowano
Więc pewnie też jako opcja, ogólnie bardzo bardzo bardzo mało ledów posiada spryski.

Chyba masz na myśli wersję z USA. W EU chyba wszystkie mają.

Opublikowano
Hmmm, no może faktycznie. Tylko większość aut je ma i tym się sugerowałem.
Opublikowano
Więc pewnie też jako opcja, ogólnie bardzo bardzo bardzo mało ledów posiada spryski.

Chyba masz na myśli wersję z USA. W EU chyba wszystkie mają.

Pisałem, że nie wiem jak jest w przypadku 3er, ale 1er jest to jako opcja nawet i EU, więc może w przypadku 3er być tak samo.

http://www.babybmw.net/forum/viewtopic.php?t=80380

Opublikowano

9fb2ec7612594e5egen.jpg

Dokladnie mnie tez juz kusi wiec powoli szykuje ryjek pod m pak rozebrany... musze jeszcze domowic strefy zgniotu bo usa za dlugie.. jutro zamawiam :)

Wprawne oko zauwazy tez ucieta wiazke pdc klakson oraz halogen... niestety ucierpialy podczas przygody... juz do mnie paczka nadciaga... wiazka pod pdc dla m pak jest inna wiec straty niema ;)

Opublikowano

światła petarda!

a przyczajony zderzak, ukryty m-pak fajnie się czai i czeka na kolej ;)

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano

Wnetrze skonczone :)

wczoraj kupilem podsufitke wszystko ladnie zlozylem troche to trwalo ale sie udało :)

kupilem rowniez strefy zgniotu do europy i powoli zaczalem skladac elementy pod m pakietowy ryjek :)

Opublikowano
Akurat szukam czarnej podsufitki, żeby zmienić u siebie, to zapytam. Miałeś jakieś problemy przy składaniu tego? Szczególnie z tą główną częścią (samą podsufitką)? Wchodzi przez drzwi, czy raczej bagażnik? Da rade to zrobić samemu, czy raczej potrzeba 2 osób?
Opublikowano
Wyjalem fotele i zdjalem uszczelke z drzwi i przez tylne drzwi spokojnie wchodzi. Miejsca mase. Troche zabawy z klipsami ale luzik.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak zwykle fajnie się czyta i ogląda twoje poczynania, jak działasz ze swoimi samochodami. Czekamy wszyscy na efekt końcowy i jak zwykle będziemy pod wrażeniem.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Wiazka pdc kupiona zalozona :) sprawdzona dziala perfekt.

Bardzo dużo czasu zabralo mi usuniecie srub zabezpieczajacych... 2 szt poszly fabryczntm kluczem dwa kolejne nie pomogl nawet klucz z aso i trzeba bylo rozwiercac... ale sukces zrobione... jutro popołudniu moze znow cos podzialam