Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam jedynkę z 2009 roku i zauważyłem że podczas jazdy po nierównościach, przejazdu przez tory itd. trzeszczy/skrzypi prawa strona deski rozdzielczej. Zdarza się nawet, że podczas ruszania deska wyda z siebie jakieś dźwięki. Spotkał się ktoś kiedyś z takim zjawiskiem ? Co polecacie zrobić aby zapobiec temu nieprzyjemnemu trzeszczeniu ?

Z góry dzięki za odpowiedź !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też mam jedynkę z 2009 i też popiskuje czasami, ale nie denerwuje mnie to na tyle, żeby patrzeç czemu trzeszczy. Nie zajmowałem się tym jeszcze.
Opublikowano
Też mam jedynkę z 2009 i też popiskuje czasami, ale nie denerwuje mnie to na tyle, żeby patrzeç czemu trzeszczy. Nie zajmowałem się tym jeszcze.

Rozumiem, a mam jeszcze pytanko z innej beczki że tak się wyrażę, miewasz czasem problem z delikatnym szumem/zakłóceniami podczas słuchania radia ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie. Mam dwa auta i w obu w tych samych miejscach gubi zasięg. Antene w E87 mam oryginalną, taką długą.
Opublikowano

Kolego musisz sie przyjzeć czy te trzaski nie pochodzą czasem od słupka przy szybie przedniej ( typowo w bmw 1 ).

Co do radia to ja również nie mam żadnych szumów, antena dluga fabryczna, stacje radiowe sciąga super.

Opublikowano
Kolego musisz sie przyjzeć czy te trzaski nie pochodzą czasem od słupka przy szybie przedniej ( typowo w bmw 1 ).

Co do radia to ja również nie mam żadnych szumów, antena dluga fabryczna, stacje radiowe sciąga super.

Masz racje dźwięki idą od słupka, masz może na to jakiś sposób jak się z tym uporać ?