Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam mały problem trzeszczy mi tapicerka w drzwiach pasazera z tyłu zakupiłem koplet nowych spinek i nie wiem jak mam się za to zabrać a niechce robić nic na siłe pomożecie ???
Opublikowano (edytowane)
podważasz jakimś tępym nożem spineczki dookoła krawędzi tapicerki, odkręcasz guzik, korbę jak jest,wyjmujesz górną listwę ozdobną i pewnie gdzieś tam jakiś wkręcik jeszcze znajdziesz i wszystko. żadne mecyje. ale to chyba nie tapicerka trzeszczy tylko zamek. posmaruj go najsampierw. mi pomogło a też już wszystko rozbierałem bo na nierównościach coś trzeszczało. Edytowane przez angod
40tys na gazie i bez problemu
Opublikowano

Słuchaj.

Jak już zrobisz to co kolega wyżej napisał to tapicerkę musisz mocno pociągnąć do góry wtedy wyjdzie .

Pozdro

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

DZIĘKI WIELKIE

Jak tylko pogoda się poprawi zaczynam walke z tapicerką jeszcze raz dzięki

mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jakie są dokładnie głośniki w tylnej półce w e-34 91rok chce sobie zakupić nowe głośniczki na przod i tył ale nie mam zielonego pojęcia jakie one mają srednice znalazłem fajne głośniki na allegro jbl lub infinity nie chce żadnych subwooferów itd mam radio z cd kenwooda 4x45w i chciałbym wymienić tylko same głośniczki na coś lepszego dziękuje za podpowiedzi

Opublikowano

Hmmm. Ciężko powiedzieć ale jak się nie myle to z tyłu są jajcowate ale głowy nie dam se urwać a z przodu albo rozmiar 13 albo 13,5 (ja przerobiłem na 16,5)

Najlepiej sprawdź :8)

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
13'' Nokie przy dzisiejszych są "kupą". Ja wymieniłem z przodu na Kednwoody trójdrożne i dałem nowe gwizdki przy słupkach - efekt REWELACJA, tym bardziej , że jeżdżę wanną i z tyłu nie ma sensu nic rzeźbić. :cool2:
Opublikowano

weszłem na forum obok (audio itd) i wszystcy twierdzą że przód i tył 13cm

Wracając do tapicerki drzwi tylnych prawych które mi tak nie dwały spokoju wziołem wd 40 popryskałem wysmarowałem smarem zawiasy prowadnice zamki i odziwo panowie pomogło cisza w autku aż miło dziękuje za porady kurde ale teraz mi się moja furka podoba kulnełem się po wertepach i nic ani jednego trzasku jak w nowym autku cisza jestem w szoku a już chciałem rabować tapicere w drzwiach dzięki dobrzy ludzie za porady chwała wam za to dziękuje pozdrawiam