Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ile kosztuje przełożenie instalacji gazowej z auta do auta; samochody z silnikiem V8; sekwencja; mam na myśli koszt operacji w warszacie.

W 1000 zł się zmieści?

Pozdrawiam

Opublikowano
jest jeszcze problem z wpisaniem gazu do nowego auta - musisz miec fakture za zakladu swiadczaca o montazu instalacji... w dodatku musi to byc nowa instalacja (glupie przepisy zakazujace montowania uzywanych instalacji) ...
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Jeżeli instalacja którą posiadasz jest kompletna i sprawna, to można ją przełożyć. Jeżeli jesteś z okolic Trójmiasta to mogę, to załatwić. W Polsce wszytko można zrobić, trzeba tylko bardzo chcieć. :lol: Dobrze jakby instalka była jeszcze na gwarancji i miała pełną dokumentacje.
Opublikowano
Jeżeli instalacja którą posiadasz jest kompletna i sprawna, to można ją przełożyć. Jeżeli jesteś z okolic Trójmiasta to mogę, to załatwić. W Polsce wszytko można zrobić, trzeba tylko bardzo chcieć. :lol: Dobrze jakby instalka była jeszcze na gwarancji i miała pełną dokumentacje.

Trochę inaczej; jestem ze Śląska a nie bardzo chce ładować całą kasę w auto; musze mieć pewien zapas oszczędności; więc chce kupić teraz E32 v8; a za rok E38 740il :D

Tylko na rok przy moich planowanych przebiegach gazu zakładać się nie opłaca... chyba że przełoże...

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem spokojnie załatwisz to w tej kwocie. Papier też tylko musisz spokojnie poszukać. Co do kwitu przejrzyj allegro, a jestem pewny, że zakumasz ;)

Jakby co to pisz na prv podpowiem.