Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można włączyć/zaprogramować funkcję migających świateł STOP podczas awaryjnego hamowania (?), jak w filmiku poniżej

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
Jakie auto ktory rok i jaka wersja frm?

Dziękuję za podjęcie tematu .. BMW 1 E87 1.6 2005r.VIN:VA01471. Wersji frm nie znam.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
Hm...tak czy tak dzięki za odpowiedź. Może ktoś inny będzie wiedział..
Opublikowano
A masz plik trc ze swojego frm? Bfd jest w frm1. Pytanie tylko czy moze blyskac.

No dobra. Próbowałem .. :D ale na prawdę nie mam pojęcia o czym Koledzy piszecie ( jest coś o tym w moim podpisie ). Bardzo doceniam starania, ale pewnie trzeba pisać bardziej "ludzkim" językiem ;-) Akurat na tej funkcji mi zależy, bo i auto czarne, a i brak świateł z tyłu, gdy włączę światła dzienne.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A masz plik trc ze swojego frm? Bfd jest w frm1. Pytanie tylko czy moze blyskac.

No dobra. Próbowałem .. :D ale na prawdę nie mam pojęcia o czym Koledzy piszecie ( jest coś o tym w moim podpisie ). Bardzo doceniam starania, ale pewnie trzeba pisać bardziej "ludzkim" językiem ;-) Akurat na tej funkcji mi zależy, bo i auto czarne, a i brak świateł z tyłu, gdy włączę światła dzienne.

tylne swiatla przy wlaczonych swiatlach dziennych to mozna dokodowac ;)

Opublikowano
Jeśli to coś zmienia, to zapomniałem napisać,że światła dzienne mam wstawione w miejsce świateł przeciwmgielnych. No, to muszę poszukać kogoś kto to zrobi.. ;-(
  • 2 tygodnie później...