Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, szukałem podobnych objawów na google itp ale nawet nie wiem jak to określić a mianowicie chodzi o to że po nocy na zimnym silniku jak zaczynam jazdę to przez pierwszy kilometr do dwóch jest uczucie jakbym miał koła krzywe albo były wyboje na drodze. Obroty nie skaczą, moc jest, Pali na dotyk. Zero błędów. Rzuca tym samochodem że strach przyspieszać żeby się coś nie rozleciało ale po tych 1-2 km już wszystko jest idealnie jedynie czasami lubi przyszarpać przy ruszaniu i dziwnie sie zachowuje przy odejmowaniu gwałtownie gazu i odejmowaniu ale co do tego to już wrzucałem post i też nikt nie miał pojęcia. Może ma ktoś podobny objaw?
Opublikowano
właśnie nie wiem jak to nazwać, a uczucie no nie wiem... jakbym po poprzecznych wybojach jechał ale tylko kilometr i znika
Opublikowano
Nie wypada czasem zapłon?Jak silnik pracuje nie na wszystkie gary to sie telepie,poszarpuje.Nie wiem czy Ci już pisałem?Wypinaleś wtyczke czujnika vvt żeby wykluczuć problem z valvetronikiem?A śiwece,cewki sprawdzałeś,na kompie jakieś blędy?
never again N46