Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś szukał części to podpowiem, że to jest dach od e93, ma nawet te same nr części. Różni się podsufitką i detalami, panele, hydraulika, listwy są te same.

Do e93 używane mogą być tańsze.

edit

na allegro do e93 około 3000, do f33 8000 :)

Opublikowano
Dach już kupiłem od f33 za naprawdę dobre pieniądze . Dach od e93 różni niby się dolnym stelażem i tak jak piszesz drobiazgami.w poniedziałek zaczynam przekładkę , chodziło mi na co zwrócić szczególna uwagę przy wymianie
Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym podziękować koledze

• temsky740

za stronkę.

Stary dach już zrzucony nowy przykręcony do stelaża i co mogę powiedzieć ze nie ma tragedii z wymiana.

Pozdrawiam

55a160cfd96a7e1bgen.jpg

e3c5a657a8a4cf1dgen.jpg

eb4569a375a2921fgen.jpg

Edytowane przez mariuszlysy121
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie wycięta po to, aby coś otworzyć/odblokować.
Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ja też :mrgreen: mam nadzieje, że wszystko dobrze ogarnięte.
Benzyna zamiast krwi...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, zostałem prawie szczęśliwym użytkownikiem BMW F33 ale podobnie jak Ty mam problemy z dachem, nie chce się ani złożyć ani rozłożyć.

Czy masz jakiś patent na ręczne składanie i rozkładanie? Podobno jest jakiś sposób na awaryjne otwieranie dachu...

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Potrzebuje przełożyć dach w F33- na auto spadł konar.

Czy jest ktoś w stanie potwierdzić na 100% że zewnętrzne poszycie dachu od E93 pasuje i jest identyczne jak poszycie/ panele dachu w F33??

Proszę o informacje.