Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzecz dzieje sie w e39

podobny problem miałem juz jakis czas temu - naciskam na kluczyk jeden lub drugi i nic. Kluczyk miga auto nie reaguje. A czasem jednak zaskoczy i reaguje. Raczej nie jest to kwestia baterii, bo maja moze rok a przeciez auto niereaguje na oba kluczyki na raz. Poprzednia usterka byla spowodowana jakims modulem antenowym (diversity costam), umieszczonym w slupku. Wymienili, bo cos dziadowsko działał i bylo ok. Do wczoraj. Nie chce go znow zmieniac, bo minelo pol roku a toto kosztuje jakies 700 pln.

Czy moga byc jeszcze jakies inne przyczyny takich problemow?

pozdrawiam

t.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema

mam to samo w swojej piatce , teraz wykminilem ze w odpowiedniej odleglosci i jak bardziej skieruje kluczyk w strone kierownicy to lapie za kazdym razem

musisz znalesc to "miejsce"w ktorym dziala

pozdro

Opublikowano
Też tak mam czasami. Wtedy otwieram z kluczyka i od razu pilot zaczyna działać. Może jest jakiś moduł który się wiesza, a otwarcie drzwi w tradycyjny sposób go w jakimś stopniu pobudza i sie odblokowuje.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg