Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kodowanie w ESYS lub ista P ma opcje zmiany interwału oleju

w ESYS więcej opcji funkcja dostęna w sterowniku silnika DDE/DME

nie trzeba nic programować wystarczy kodować

Mam ista D da rade tam?

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W e serii tez kodowanie da rade sam sobie zmieniłem na 16tyś (według kilometrów to jakieś 13 - 14 tyś)

ISTA d wersja od 4.05 tak ale z pełnymi danymi SDP i BLP tylko z icom nie ENET (ma te same opcje co ista P dla seii F i G))

Opublikowano
W e serii tez kodowanie da rade sam sobie zmieniłem na 16tyś (według kilometrów to jakieś 13 - 14 tyś)

ISTA d wersja od 4.05 tak ale z pełnymi danymi SDP i BLP tylko z icom nie ENET (ma te same opcje co ista P dla seii F i G))

Mam 4.09.13 ista d i kabel enet. Gdzie tanio kupić ten kabel icom do serii f?

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak przez kodowanie? w e-serii da sie to chyba zrobic tylko ista P albo toolem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam 4.09.13 ista d i kabel enet. Gdzie tanio kupić ten kabel icom do serii f?

ICOM to nie kabel to głowica diagnostyczna poszukaj na allegro jest pełno ale nie tanio

najlepiej to esys, działa z enet

jak przez kodowanie? w e-serii da sie to chyba zrobic tylko ista P albo toolem.

Kolego scaramanga ile razy mam powtarzać w E serii tez wystarczy tylko kodowanie NCS