Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To mój pierwszy post starałem się poszukać na forum coś podobnego do mojego problemu jednak się nie natknąłem. A więc kupiłem wczoraj 12.03 bmw e60 530d w podłokietniku mam wejście usb oraz aux , gdy wchodzę w opcje radia itp to widać możliwość przełączania z radia (fm) na am, cd i aux ale nie ma nic takiego jak usb czy coś takiego , gdzieś przeczytałem ,że problem może być ponieważ mój pendive jest w formacie ntfs wiec to sprawdziłem ale się okazuje iż pendrive jest w formacie fat32 ( tak jak większość poleca ) no ale skoro był ten fat32 to zmieniłem na ntfs i pokazał mi się komunikat "nie mozna polaczyc urzadzenia audio nie można odczytać danych" wcześniej po podłączeniu pendriva nic się nie pokazywało. proszę o pomoc ! Z góry dziękuję.

P.S - rozmawiałem z poprzednim właścicielem ,i on nie miał z tym problemu ( nie chciałbym dzwonić do niego z pytaniem jak to się obsługuje , no o ile mnie sytuacja nie zmusi ;d )

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeśli kogoś to zainteresuje to znalazłem rozwiązanie problemu , a mianowicie używałem pendrive'a który miał 16gb pamięci i dla tego go nie odczytywało gdy użyłem pendravia który ma 2gb wszystko działa bez problemu :) pozdrawiam