Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Drodzy koledzy własnie zakupiłem BMW 3 2.0 (sedan) z 2012 seria F30 i mam w zasadzie jeden tylko problem nie działa oświetlenie w bagażniku..

Chyba już przekopałem kilka forów i na prawdę nie znalazłem zbyt dużo informacji. Czytałem,że może być to problem z mikrostykiem w zamku bagażnika lub z bezpiecznikami albo też może mogą być uszkodzone przewody.

Oczywiście nie siedziałem i czekałem tylko na info,ale zacząłem "działać"...w podłodze bagażnika są bezpieczniki znalazłem tam opis,ale na prawdę nie wiem który symbol i numer bezpiecznika odpowiada właśnie za oświetlenie bagażnika. Czy może mi ktoś podpowiedzieć? To pierwsza sprawa ponadto gdy bagażnik był otwarty wyjąłem obudowę wraz z żarówką i tak zmierzyłem miernikiem i okazało się nie ma tam prądu. W czym tkwi problem? Sam już nie wiem,więc proszę o jakieś podpowiedzi może linki do podobnych tematów chętnie sobie poczytam. Myślałem,że to może być mikrostyk w zamku,więc zdjąłem poszycie w bagażniku(na prawdę fajnie i szybko to się robi) i dostałem się do zamka i na tym koniec,bo nie wiem jak zabrać się za to dalej czy wg w jakikolwiek sposób można dostać się właśnie do mikrostyku,żeby zobaczyć czy działa czy nie..

Panowie bardzo proszę o podpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic tak nie cieszy jak podziekowanie za pomoc w naprawie :cool2: