Skocz do zawartości

POMOCYJak otworzyc auto z zatrzasnietymi kluczykami w srodku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ludzie pomocy zatrzaslem kluczyki w srodku i nie mozliwosci wejscia do srodka co zrobic.Od domu jestem 2500tys kilometrow.Jest jakis sposob czy tylko rozbicie szyba. a po drugie jak pozniej jechac bez szyby.Pomocy prosze o wypowiedzi.
Opublikowano
Są fachowcy którzy potrafią otworzyć samochód w takim przypadku. Z tym że 2500 tys. kilometrów od domu może być ciężko o takiego :?
BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
Opublikowano

sa sposoby i to nawet proste ale niestety w sedanie

ok sprawdzilem masz coupe a tego to ci nie powiem na coupe to tylko specjalista albo szyba

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm, a jak mozna zatrzasnac kluczyki w coupe bede wiedział na przyszłośc czego nie zrobić ;)
Opublikowano
Panowie to nie coupe pojechalem samochodem rodzicow e36 touring bo w moim nie ma klimy a jestem we wlosze.ma ktos jakies pomysly kto to moze otworzyc moze z salonu bmw??
Opublikowano
Tak czy owak albo szyba albo fachowiec,przelicz co bardziej się opłaca,czy wywalić szybę i zamontować nową czy fachowiec który też weźmie trochę(może w serwisie ci doradzą).Bo tak to zwykły laik nie poradzi sobie z otwarciem.Pozdro.
Opublikowano
Panowie poradzilem sobie otwarlem.Kawalek drucika i korbka od szyby.dziekuje wszystkim za wypowiedzi

Dla chcącego - nic trudnego :norty:

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
Witam, wracajac do tematu ja mialem taki przypadek. otoz ja jestem z dolnego slaska i pojechalem nad morze z kluczykami od mojej beji :lol: a moj ojciec pwrocil akurat z zagaranicy do domu a auto stalo eleganco przed garazem gdzie ja mialem klucyzki nad morzem :roll: jak sie okazalo autko pojechalo bez przy pomocy kluczykow, tylko spryt mojego ojca a zamki byly nie ruszone :shock: ale juz wiem co i jak jak by co :) i jak sobie zatrzasne kluczyki cyz zgubie to zaden problem, a najlepsze zabezpieczenia przed zlodziejami sa te wlasnej produkcji :D