Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od jakiś 3 miesięcy jestem posiadaczem bmw e63 :mrgreen:

Wcześniej miałem przez około 2 lata e61 w dieslu.

O e63 marzyłem jeszcze za małolata, w końcu udało mi się zrealizować marzenie.

Skromnie, bo tylko 3.0 258km, ale ten samochód w zupełności wystarczy (miasto trasa 60/40%)

Poniżej galeria samochodu, przepraszam za jakość zdjęć, ale sa z ogłoszenia. Aura jest taka, że nie bardzo pozwala na zrobienie zdjęć, bo albo auto brudne, albo już wieczór i warunki oświetleniowe nie takie jak trzeba. Fotka wnętrza w ogóle z telefonu, także jakość dno :lol:

Opcja wyposażenia spoko, panorama, bmw online, dynamic xenon, automat, ledy pod lusterkami, logic7, pakiet światło (ambient). Brakuje mi kubełków i headup display'a ale nie można mieć wszystkiego :oops:

Z modów zrobione PL menu + mapy 2017 i światła dzienne (długie na 30%), składanie lusterek po zamknięciu z kluczyka.

0f2e6202798cb313.jpg

8ca6898b61139df0.jpg

7c8bb75a1c14f43b.jpg

576bcd6af2b2631dgen.jpg

Plany:

19 na lato, te felgi mimo idealnego stanu tylko na zime.

Szukam foteli kubełkowych ale z EU wersji nic nie ma.

Zerwanie znaczka M z klapy, bo to jest jakas profanacja.

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Miło wspominam 630i, miałem okazje zrobić takim autem kilka tysięcy kilometrów :)

Gratuluję bo wyglada na świetny egzemplarz !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :D

Nie miałem przyjemności pojeżdzić V8, dlatego nie wypowiem się o spalaniu.

Dla mnie spala 14,3 z kompa w miescie (100% samo miasto).

W trasie, sama trasa bez miast, ciągłość jazdy po drogach wojewódzkich to ok. 9,5-10l.

Wydaje mi się, że spalanie jest super, zwałszcza, że 525d w manualu w mieście paliła więcej (wychodziło mi 15.5 z kompa).

Świeższe zdjęcia:

6d9b46fc9258323e.jpg

65d9d7cf43760ff7.jpg

7f7dff3989b1c6fb.jpg

Szkoda mi było tego auta na zimę, kupiłem sobie " daily " :D

6d3ab850e783deca.jpg

Straszne pudełko, ale nie szkoda go pobrudzić :mrgreen:

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

Fajne coupe, nic, tylko jeździć. :cool2: Aczkolwiek ten znaczek M do usunięcia na wczoraj.

Kurde, jeszcze ktoś go tak na środku nakleił. :duh:

Opublikowano
Spod znaczna widac mocne rysy, a jak wiadomo klapa e63 jest z plastiku. Podejrzewam, ze pod spodem nie ma lakieru, dlatego jest ten znaczek. Ktos chcial dopasowac cos kojarzacego sie z bmw i dokleil to. Zerwe, zobacze co jest pod spodem, jak bedzie zle to nakleje cos innego chyba :P
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Spoko auto :-) wygląda na zadbaną.

Co do spalania to widzę że nie ma duzej różnicy w porównaniu z V8. Ja jestem ciągle zaskoczony jak "mało" pali 4.4

Moje samochody zawsze paliły mi cudownie o 2-3l więcej niż wszystkim innym. Nie spodziewałem sie ze to akurat V8 w BMW mnie pozytywnie zaskoczy.

A dzienne palą Ci sie razem z ringami? Bo mi też właśnie to kodowali i niestety zakodował same długie a ringi zapalają sie dopiero z xenonem.