Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest to mój pierwszy post na forum, więc z góry przepraszam doświadczonych użytkowników, jeżeli popełniłem błąd zamieszczając tutaj ten temat, bądź pytam o głupoty.

Wracając do sprawy. Interesuje mnie czy w BMW E90 jest jakaś kontrolka pokazująca otwarte drzwi oraz dokładnie, które nie są domknięte. Szukalem w internecie i nie znalazłem odpowiedzi. W E46 była taka opcja.

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko nie działa tak jak w E46. Tam świeciło się od razu a tu musisz ruszyć, to ci napisze które są otwarte.
Opublikowano
Pokazuje które drzwi ale chyba tylko w wersji z idrive? Mam bez idrive i nie zwróciłem uwagi, żeby sygnalizowała kontrolka między zegarami o które drzwi chodzi. Wyrzuca tylko komunikat, że drzwi niedomknięte ale nie pokazuje, które. Dobrze mówię??
www.kancelariaturowski.pl
Opublikowano
Sprawdziłem dziś wieczorem. Nawet bez idrive pokazuje, które drzwi są otwarte.
www.kancelariaturowski.pl
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam dostęp do e90 kolegi z idrivem i tam pokazał które. skoro e46 pokazywało to raczej z funkcjonalnością by się nie cofneli. To git.
  • 5 lat później...
Opublikowano
Witam, a czy tą kontrolkę można jakoś aktywować? Bo mam e90 z 2097r i nic mi nie pokazuje, z góry dziękuję za odpowiedź.