Skocz do zawartości

czy felgi BMW 17" od 525 beda pasowaly do 320?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,mam pytanie.Posiadam felgi od BMW serii 5 rozstaw śrub 5x120 ,piasta 72mm,ET -20 ,szerokie 8 i 9",czy mozecie mi podpowiedziec czy wejda one do BMW 320 z '92 roku a jesli tak to na jakich oponach najlepiej.Z gory dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam.Artur

felgi sa identyczne z tymi z aukcji:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118486139

[/img]

Edytowane przez LilAntoine
Opublikowano
Witam wszystkich,mam pytanie.Posiadam felgi od BMW serii 5 rozstaw śrub 5x120 ,piasta 72mm,ET -20 ,szerokie 8 i 9",czy mozecie mi podpowiedziec czy wejda one do BMW 320 z '92 roku a jesli tak to na jakich oponach najlepiej.Z gory dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam.Artur

felgi sa identyczne z tymi z aukcji

czesc , na 100 %beda ci ocierac o ranty błotnikow bo et 20 wywala koło bardziej na zewnatrz sam też mogłem kupic okazyjnie felgi z 5 tki ale po załozeniu na auto zrezygnowalem bo bym na gumy nie zarobil,prawidłowo do 3 felga powinna miec et 42 ja mam teraz et 35 i gumu z przodu 205 50 R16 a tył 225 50 R16 i tez mi sie zdazy przytrzec o rant mimo tego ze pod sprezynami mam wsadzone gumy zeby nie dobijały do konca.Oczywiscie mowie o e36.poprawcie mnie jezeli sie myle,pozdro

Opublikowano

opony nic nie dadzą, im mniejsze et tym koło wychodzi na zewnątrz

i nie tylko powoduje to obcieranie o nadwozie na dołkach ale zmienia sie również geometria zawieszenia, przerabiałem to,

auto żle sie prowadzi, masz odczucie że nie panujesz nad nim do końca,

radze poszukać felg o odpowiednim odstawieniu, a przynajmniej zblizonym od podanego pezez producenta