Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Sciagnolem soft , wypalilem przez nero i nie dziala

Czytnik nie znajduje plyty

Ma moze ktos z was jakas rade jak to zrobic ??

Jeszcze jedno pytanie sa tu na tej stronie softy ale nie wszystkie mozna sciagnac , potrzebowal bym dokladnie V18.2 .

Opublikowano
Sciagnolem soft , wypalilem przez nero i nie dziala

Wypal w DVD Decrypter :mrgreen:

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano
Ludzie !! Nie eksperymentujcie za dużo z tymi softami, szczególnie nie próbujcie wgrywać go do MK3 ! Bo po pierwsze on tam nic nie wnosi nowego (chyba, że mamy załkiem stary soft), a po drugie w większości przypadków zawiesza na amen te czytniki - już kilka z nich musiałem robić ... Chyba, że chcecie abym trochę sobie zarobił :mrgreen: ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam!

a czy najnowsza wersja v.28 cos nowego wnosi , chodzi mi o MK3 (bo taki posiadam ), bo jezeli nic to sobie emocji zaoszczedze przy wgrywaniu :duh:

pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
witam!

a czy najnowsza wersja v.28 cos nowego wnosi , chodzi mi o MK3 (bo taki posiadam ), bo jezeli nic to sobie emocji zaoszczedze przy wgrywaniu :duh:

pozdrawiam

Nic nie daje - soft na mk3 nie zmienił się od wersji v22, pisałem już o tym ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)