Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
takie pytanie mnie nurtuje czy podejdzie tylna kanapa z 5e28 do 7e23 wiem ze napewno pasuja przednie fotrle ale tył? czy ktos wie.
Opublikowano
w Real oem patrzyłem i numery swryjne w wiekszosci sie pokryaja ruznia sie tylko koncowkami, ale to chyna jest roznica materiału z ktorego jest wykonane?
Opublikowano
Witaj Konrad :) nie wiem czy to robilem ale zapraszam do mnie to sie sprawdzi :) adres znasz. Zapraszam

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
przednie podlokietniki byly w opcji wystepowaly tylko przy zwyklych fotelach a z tylni podlokietnik np. w 518 byl w opcji a w 535 w standardzie hmm ale dokladnie nie jestem w stanie okreslic od jakiej wersji tylni podlokietnik byl w standardzie mi sie wydaje ze tylko w 518 i 520 byl w opcji..
moje modele
Opublikowano

1. Problem tylnej kanapy rozwiazany :)

Kanapa z 7-ki model e23 r.82 VS Kanapa z 5-ki model e28 r.84

- Roznica jest ogromna i po dlugosci siedziska i po szerokosci :(

- Roznica w mocowaniach ( mniejszy problem bo mozna przerobic )

Najwiekszy polew jest z tylnej knapy bo po wlozeniu kanapy z 7-ki do 5-ki nie da sie zamknac drzwi przez co latwo stwierdzic ze w 7-ce kanapa od 5-ki bedzie za wąska.

2. Wydaje mi sie ze podlokietnik tylnej kaapie byl w kazdej wesji bez doplaty bo nie wiem czemu ale wiele e28 widzialem ale nie widzialem jeszcze jakiejs bez podlokietnika tylnej kanapy.

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

Opublikowano

z podlokietnikiem z tylu to napewno znajdziesz ale z przednimi podlokietnikami to juz z lekka problem malo jest e28 z podlokietnikami...

ale dam ci jedna rade kupuja e28 czy wogole jakiegos klasyka nie patrz jakie ma wyposazenie wazny jest stan :cool2:

moje modele
  • 1 rok później...
Opublikowano
A ile dajesz?