Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czeka mnie wymiana drażka środkowego i przy okazji chciał bym wymienić drążki kierownicze (lewy i prawy), przeglądając allegro znalazłem takie propozycje:

http://www.allegro.pl/item117409086_drazek_kierowniczy_bmw_e34_e32_e28_e24_e31_hit_.html

http://www.allegro.pl/item118021646__drazek_kierowniczy_bmw_e34_.html

Czy ktos spotakł sie z tymi producentami??

W intercars cena środkowego marki febi 280 zł, a pozostałych ok 120, więc jest róznica.

Co sądzicei o producentach SH i fortunaline (niemiecka firma).

Dziękuje za porady.

Pozdrawiam

Wazik

Opublikowano

Sam sobie odpowiem na to pytanie :)

Rozmawiałem z człowiekiem który zajmuje się dystrybucja tych części.

SH jest to podobno chińszczyzna :o , a fortunaline jest to polska firma dla której też ktoś robi te zeczy w chinach i podobnow tej samej fabryce.

Tak więc ja z tego rezygnuje.

Moje bmw jak by się dowiedziało ze jeździ na chińszczyznie czy innym cudeńku :duh:

Pozdrawiam

Wazik

Opublikowano

Kupuję u tego człowieka różne części do mojego BMW i wszystko jest ok, a ceny ma konkurencyjne. części pochodzą z JC Auto.

pozdrawiam

Opublikowano
Po tym co zobaczylem na tej aukcji to nie wiem czy chcialbym te drazki do poloneza zamontowac. Kaczka to maks co moze z tego byc. Czlowieku daj se luz, wydaj dwa razy wiecej, jezdzij 3x dluzej. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Większość części w JC AUTO to jakiś chłam,CHINY,TAJLANDJA,VIETKONG i inne podróby to potęgi n',że nawet nazwy producentów trudno wymówić,niektóre to wogóle nie mają nazwy.Drążki kierownicze środkowe do E34,ostatnio sprzedawałem firmy DELPHI TL448 u mnie firmie to był za 170zł,a ceny innych producentów tak się przedstawiają FEBI FE08925 225zł,LEMFORDER 10625 -270zł,
Opublikowano
No tak, jeli mał bym mozliwosc kupna za takie kwoty jak podajesz to nawet bym się nie zastanawiał, ale u mnie to febi kosztuje 300 zł!!!
Opublikowano
Widzisz u Was są ceny warszawskie, u nas to i za takie ceny klienci marudzą,jak nie wiem i większość lata do innych sklepów po jakieś RTS,jakieś rzemiosła i inne badziawie i mówią ooo w tamtym sklepie kupiłem dużo taniej,a ja się pytam jaka to firma i mi pokazują jakieś krzaczaste co nawet o nich nigdy nie słyszałem.A Ci ludzie co się znają na rzeczy i na producentach to biorą markowe rzeczy i nawet o jakims badziwiu nie chcą słyszeć.
Opublikowano
No tak, je�li mał bym mozliwosc kupna za takie kwoty jak podajesz to nawet bym się nie zastanawiał, ale u mnie to febi kosztuje 300 zł!!!

Skorzystaj ze sklepu internetowego. Ja kupuje w takim jednym sklepie, mają tam części firm z górnej półki po bardzo konkurencyjnych cenach. np. piaste z łoyskiem SKF kupiłem do e30 za bodaj 250 (o ile mnie pamięć nie myli). Jak odszukam link (bo już odpukać dawno nic nie kupowałem :roll2: ) to zapodam.