Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjecie 22 wydaje mi sie ze subofer

23 tuner bm54 wpisz sobie w google

24 koncowka anteny od radia?

25 mam wrazenie ze to jest sam wklad a brakuje oslonki z kolorem

Opublikowano

Masz jakies numery na tej kostce? Wyciagalem nie tak dawno moduly z pod kola zapasowego i nie przypominam sobie zeby w ktoryms byla taka kostka jedynie w suboferze jest podobna ale faktycznie tam jest mniej pinow tutaj masz wiecej , sprawdz czy cos jest napisane na niej

Edit

Tu masz raczej od czego moze byc ta kostka

https://blog.bavauto.com/12384/bmw-x5-e53-how-to-trailer-lighting-harness-control-module-install-diy/

Opublikowano

Witam,

podłączę się do tematu wtyczek w bagażniku. Mam moduł bluetooth ULF MIT SES w bagażniku, do niego podłączona antena, ale z drugie strony brak podłączonej wtyczki (chyba 54pin) i w ogóle brak jej w bagażniku. Czy ktoś z Was się orientuje czy może ta wtyczka powinna się łączyć z jakimś gniazdem w bagażniku, czy powinna lecieć do kabiny, do schowka do telefonu? Na module ULF widnieje także BT PASSKEY, ten sam PASSKEY mam też w papierach do auta.