Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Santa Cruz - żebym dobrze zrozumiał, miałeś zegary ze światłowodem i radio bez i to spiąłeś tym kablem?

Co to za kabel?

Opublikowano
Podstawowy iDrive z 2010 ma gniazdo na światłowód. Podstawowe zegary nie miały światłwodu a nowe go mają. Powyższy przewód łączy iDrive, zegary i gateway (pod deską z lewej strony).

Footer-Smallest.jpg

Sprzedam licznik HIGH do E9x i E8x.

Opublikowano
OK, to u mnie jest inaczej - mam idrive(navi) bez światłowodu, a kupilem licznik ze światłowodem. Wygląda na to, że żeby to podlączyć potrzebuję nowej nawigacji + światłowodu. :shock:
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam, posiadam BMW X3 F25 LCI, Mam licznik 6WA ale ja chcaił bym zmienić na jakiś nowszy nalepiej cały ledowy, jakie mam możliwośći?
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
A czy orientujecie się może jak to wygląda z kodowaniem gdy zmieniam licznik 6WA w BMW x3 f25 2012r z dużym ekranikiem ale od połowy licznika na ten licznik 6WA z długim ekranem z modelu po lifcie x3 rocznik 2014. Ile takie kodowanie obecnie kosztuje? Dziekuję za pomoc ;-) pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć,

mam pytanko,

Chcę wymienić licznik w swoim F25 ze standardowego na 6WA.

czy ma znaczenie, żeby ten nowy licznik był z diesla, wersja europejska, wersja z/bez HUD? czy obojętne jaki i wszystko jest do wyczyszczenia i ponownego zakodowania?

czy skala + wskazówki są wyświetlanymi symbolami na ekranie led czy nie w tym liczniku?

ktoś się orientuje?

chodzi przykładowo o taki: https://allegro.pl/oferta/licznik-bmw-f10-f06-f12-usa-hud-6wa-stan-idealny-9135086393

Opublikowano
Cześć, licznik musi być w wersji europejskiej bo będą widoczne podświetlane mile, diesel z wartością, obrotomi jakie masz obecnie. Co do Hed up to może być bez lub z Hed up to bez znaczenia przy kodowaniu.