Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!!!!!!! KUBICA W DOBREJ FORMIE !!!!!!!!!

Podczas trzeciego, sobotniego treningu, który skończył się pare minut temu Kubica wykręcił trzeci czas okrążenia :clap: dając się pokonać tylko dwum kierowcom z Ferrari, reszta mogła mu tylko podskoczyć.

Trzeba też podkreślić, że przejeczał on zaledwie parę liczonych kułek (chyba 4 może 5) gdzie Alonso zrobił ich chyba z 15 :doh: . A Hainfild to szkoda gadać - dopiero 20.

Robert jest w wielkiej formie i zapraszam WSZYSTKICH (nie tylko fanów F1) do oglądania kfaalifikacji na żywo w TV4 o godz. 14 w sobotę i obowiązkowo w niedzielę o tej samej godzinie na wyścig z udziałem naszego rodaka w bolidzie BMW.

Gorąco polecam :cool2: .

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)
Opublikowano
NO ja właśnie oglądam kwwalifikacje ale niemogę się doczekać jutra.... oh niemoge. Wszyscy posiadacze BMW trzymamy naszego Roberta Kubice kciuki aż wam knykcie zbieleją a potem odpadną!!!!
Opublikowano
Bardzo udany debiut. Już pokazał, że jest lepszy od swojego kolegi z zespołu. Oby jutro pokazał na co go stać, a wtedy BMW musi mu dać nowy kontrakt, bo inaczej ktoś ich ubiegnie.
http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png