Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Najlepiej sprawdz jakie masz u siebie, bo ja szukajac do swoje dopatrzylem sie conajmniej trzech rodzaji (i oczywiscie ten co ja mam u siebie jest najrzadziej spotykany). Zwroc uwage na funkcje komfort etc. Jakbys juz wiedzial jakiego potrzebujesz i bylby to przypadkiem komfort z zoltym gniazdem, to daj znac - mam na sprzedaz :)

pzdr

maciejkiner

http://www.oneclick.pl/bmw/bmw_baner.jpg
Opublikowano

Jaki facet :wink: czy ja az tak staro wyglądam :mrgreen: a tak powaznie, to moje konto na allegro i naprade nie jestem pewien czy są one do e36 , zamówiłem je w komplecie z silniakami dla kumpla do e36 ale on juz instalacje miał tylko trzeba było podłaczyć silniki i taki sposób te przełączniki znalazły sie u mnie, Nie chciałem nikogo oszukać wiec napisałem ze nie jestem penien czy są do e36.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Jaki facet :wink: czy ja az tak staro wyglądam :mrgreen: a tak powaznie, to moje konto na allegro i naprade nie jestem pewien czy są one do e36 , zamówiłem je w komplecie z silniakami dla kumpla do e36 ale on juz instalacje miał tylko trzeba było podłaczyć silniki i taki sposób te przełączniki znalazły sie u mnie, Nie chciałem nikogo oszukać wiec napisałem ze nie jestem penien czy są do e36.

Pozdrawiam :)

no dlatego, ze napisales, ze nie jestes pewny to wolalem sie zapytac na forum, zeby sie upewnic czy beda pasowac do e36:)jutro swoje sprawdze i dam znac co i jak:)

Opublikowano
Te przełączniki są do E36 z jednym małym "ale" są dwie różne wersje gniazdek w tych wyłacznikach, musisz wyjąc swój i zobaczyć czy ma takie samo gniazdo jak te na aukcji czy może inne ( większe ).
Opublikowano

Moj przelacznik wyglada tak:

http://www.7ds.pl/~koperk/p1.jpg

wiec jest chyba inny. Jakby ktos mial taki na zbyciu to chetnie kupie